Bravčové mäso so zeleninou a smotanou (fotorecept)
Autor receptu: luwinka
Náš nedeľný obed. Postup- Mäso umyjeme a nakrájame ho ako na rezne na pláty. Potom každý jeden plát osolíme , posypeme čiernym korením a sladkou červenou paprikou. Do panvice dáme olej necháme ho rozohriať a osmažíme z každej strany pláty mäsa.
- Osmažené dáme na tanierik.
- Teraz si nakrájame cibuľu . Olej ktorý nám zostal dáme do hrnca, pridáme cibuľu a osmažíme ju.
- Pridáme pláty mäsa.
- Podlejeme vodou.
- Dusíme pod pokrývkou do mäkka.
- Potom pridáme zeleninu a podusíme ju spolu ešte s mäsom do mäkka.
- Teraz dáme kyslú somtanu , zamiešame , povaríme. Ešte zahustíme s múkou a vodou.
- A je hotovo.
- Podávame s knedľou , alebo ryžou .
|