Bravčové mäso s čínskou zeleninovou zmesou fotorecept

hviezdickaz - fotkahviezdickaz, 14. februára 2011

Rýchle a chutné jedlo.

4
porcie
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

400-500 g, ( alebo kuracie mäso )
200-250 g, čínska mrazená
podľa potreby
podľa potreby
podľa potreby
podľa potreby
1 ks
podľa potreby
podľa potreby
podľa potreby
 príloha -




Postup

  1. 1

    Pripravíme si suroviny.Mäso pokrájame na tenké rezance.

    Bravčové mäso s čínskou zeleninovou zmesou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Mäso orestujeme na cibuľke.

    Bravčové mäso s čínskou zeleninovou zmesou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme korenie na čínu,worcesterskú a sójovú omáčku,soľ.Mäso zaprášime solamylom,premiešame.

    Bravčové mäso s čínskou zeleninovou zmesou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    A podlejeme vodou - podľa potreby - asi 1,5 - 2 dl.

    Bravčové mäso s čínskou zeleninovou zmesou (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Dusíme asi 40 minút ( poprípade podlievame ešte vodou ) .Pridáme zeleninovú čínsku mrazenú zmes.

    Bravčové mäso s čínskou zeleninovou zmesou (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Povaríme ešte asi 15-20 min,prípadne ešte dochutíme. Podávame s ryžou. Dobrú chuť :)

    Bravčové mäso s čínskou zeleninovou zmesou (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

marienka44
Preco taka dlha priprava? Cina je znama tým , ze je urobena rychlo a zdravo.
agora
vyzerá fajn, a cesnak nedávaš ?
hviezdickaz
@marienka44 - preto,lebo je to bravcove maso,keby to bola kuracina,za polhodinku je to vsetko hotove ,@agora - cesnak nedavam,raz som to skusala,ale az tak mi to nechutilo :)
diabambulka
mne sa to páči, každý máme ten svoj receptík na čínu , tak ako mu chutí. Toto je jedna z možností, vyzerá dobre. Tak sa nechajme inšpirovať:-) Veď Varecha je tu pre inšpiráciu a dobré rady:-)
pekný deň
1x vikolj




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia