Bravčové mäso s cibuľovou omáčkou fotorecept
5
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
90 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Mäso si naklepem ako na rezne.
-
2
Pred opečením na panvici mäso obalím v zmesi múky s koreninami.
-
3
Mäso sprudka opečiem z oboch strán.
-
4
Opečené mäso preložím do jenskej misy.
-
5
V rovnakej panvici opečiem nakrájanú cibuľu s cesnakom.
-
6
Prilejem trochu vývaru, aby sa "vyčistila" panvica.
-
7
Všetko potom prilejem do misy k mäsu a zalejem zbytkom vývaru.
-
8
Pečiem 90 minút v rúre na 170 °C.
-
9
Potom mäso vyberiem bokom.
-
10
Do omáčky pridám smotanu a rozmixujem.
-
11
Podávam s prílohou podľa chuti (slovenská ryža, tarhoňa, pečené zemiaky, knedľa, karlovarský knedlík,...).









Diskusia k receptu