Bravčové karé v pikantnej marináde fotorecept

zuzickaaa1 - fotkazuzickaaa1, 8. marca 2011
10
porcií
60 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

1 kg
1 PL
5 PL
1 PL
1 PL
1 PL
2 ks
 zaváraná




Postup

  1. 1

    Bravčové karé poriadne premyjeme a nakrájame na rezne.

    Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pripravíme si marinádu zo zmesí korenín, žĺtkov a horčice.

    Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 2
  3. 4

    Mäso riadne vyklepeme.

    Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 4
  4. 5

    Postupne potierame marinádou a ukladáme na seba. Najideálnejšie je nechať mäso v marináde 2-3dni. Potom ho opražíme na panvici do zlatista a podávame:)

    Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 5
  5. 6

    Ako prílohu si môžeme uvariť zemiaky, ktoré nenecháme variť úplne do konca. Kým sú tvrdšie nakrájame ich.

    Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 6
  6. 7

    Ochutíme, poukladáme maslo a necháme piecť.

    Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 7

Diskusia k receptu

danculka
Nemám rada mastné mäsko,a to tvoje je krásne na oko ina cuť pri tejto marináde,pekné foto..
cica2
to musí byť mňamka, vyzerá to supér!
zuzickaaa1
@danculka dakujem, aj ja som z tych, co nemaju radi prerastene maso, nejd mi to nejako do ust, tak si vzdy poriadne vyberam.) Ved aj oci jedia. no nie?:)
milan2
@zuzickaaa1 ulahodila si mi, takéto mäská milujem. Lenže... recept som si prečítal triktát a... to mäsko jeme surové s pečenými zemiačikmi? ;-)
zuzickaaa1
@milan2 nastala tam nejaká zrada:) Už som to tam doplnila, ďakujem ti:) i keď, možno niekomu by aj chutilo surové:)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia