Bravčové kapsy plnené cesnakovým maslom a syrom fotorecept

palokuchki - fotkapalokuchki, 5. októbra 2010

Tento recept je obmenou orginalneho receptu chicken kiew.

6
porcií
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g -karmenadla
50 g
1 strucik
50 g
2 ks
 na vyprážanie




Postup

  1. 1

    Zmaknute maslo, sol a pretlaceny cesnak som zmiesala do kopy.

    Bravčové kapsy plnené cesnakovým maslom a syrom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Zmiesane maslo som zabalila do potravinarskej folie a dala som do ladnicky stuhnut.

    Bravčové kapsy plnené cesnakovým maslom a syrom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Karmenadlu som pokrajala na platky tak, ze kazdy druhy platok som uplne nerozrezala. Jednotlive platky som roztvorila.

    Bravčové kapsy plnené cesnakovým maslom a syrom (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Stuhnute cesnakove maslo a syr som si pokrajala na platky. Na obrazku je viacej masla aj syra ako potrebujem k tomuto receptu. Tu pouzijem len tie platky co su uz nakrajane.

    Bravčové kapsy plnené cesnakovým maslom a syrom (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Platky masa trochu rozklepem a posolim. Na kazdy platok masa polozim jeden kus syra a masla.

    Bravčové kapsy plnené cesnakovým maslom a syrom (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Platky masa prehnem na polovicu. Poklepem dookola tlcikom na maso aby sa spojili okraje.

    Bravčové kapsy plnené cesnakovým maslom a syrom (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Obalim v muke, rozslahanom vajicku a struhanke.

    Bravčové kapsy plnené cesnakovým maslom a syrom (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Vyprazam na miernom oleji asi desat minut.

    Bravčové kapsy plnené cesnakovým maslom a syrom (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Vyprazene ulozim na papierovy obrusok.

    Bravčové kapsy plnené cesnakovým maslom a syrom (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    Ked prekrojim, z vyprazenych kapsi vyteka maslo a rozpusteny syr.

    Bravčové kapsy plnené cesnakovým maslom a syrom (fotorecept) - obrázok 10

Diskusia k receptu

michsamant
skvely recept...spytam sa trosku od veci...cviklu mas zavaranu alebo ju uvaris a ochutis? chcem ju castejsie varit detom, len nejak nemam recepty na nu.
zitar
Keďže v tomto jesennom období máme v rodine veľa slávnostných príležitostí, tento receptík sa mi veľmi hodí. Určite bude súčasťou niektorej rodinnej oslavy.
palokuchki
Miska cvikla na obrazku je zavarana. Mam jeden recept na cviklovy salat, ktory by hadam detom chutil. Cviklu umy zabal do alobalu a daj piect do rury. Asi za pol hodinu by mohla byt makka. Ked vychladne ocisti ju nakrajaj na pasiky, ocisti pomaranc aj od duziny, pridaj ocot, cukor, praskovu horcicu 1/2kl a premisaj.
gittka
vyzerajú byt velmi chutné.ten roztopeny syr a maslo...mnam
3342_1272910489 - profilový obrázok
jo
jo
takto som rezne ešte nerobila, ale viem si predstaviť chuť aj vôňu, takže určite najbližšie urobím rezne týmto spôsobom
mariena1
musi byt vyborne,niekedy som robila kuracinu s maslom a vypražala,bolo to fantasticke.Ale vyskušam aj toto...
evanaaa
Niekedy som zvykla tiež dávať pri obalovaných a vyprážaných kuracíchstehnách hranolček masla pod kožu pred obalovaním. A v nedeľu som robila tiež kapsy z karé, plnené podusenými žampiňónmy na cibulke, do toho šunka na kocočky a vajce, ako praženicu a tak som to obalila v trojobale.
janger
Velmi pekny recept. Masko musi byt takto velmi chutne!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia