Bravčová pečienka s arašidovým maslom a arašidmi.

jokin - fotkajokin, 20. decembra 2012
Bravčová pečienka s arašidovým maslom a arašidmi.
Foto: jokin

Pečienku robím na veľa spôsobov, tak dávam jeden do placu. Robievam ho z času na čas na spestrenie jedálnička. Foto hotového jedla nemám lebo ma moji naháňali aby sme už išli jesť tak som zabudol odfotiť. Ale verím že si každý vie predstaviť ako vyzerá pečienka s ryžou.

3-4
porcie
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
100 g
3 PL
30 g
1 ks
2 PL
2-3 PL
2 PL
2 PL
1/2 čl
1 čl
1.5 čl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Tu vidíte použité suroviny. Pečienka je nakrájaná na menšie kúsky, poprášená solamylom, zaliata wočestrovou a sójovou omáčkou a ochutená ml. ďumbierom. Kým pečienka nasáva chute, tak si pokrájam na jemno cibuľku a do zlatova ju opečiem na masti.

    Bravčová pečienka s arašidovým maslom a arašidmi.  - obrázok 1
  2. 2

    K opečenej cibuľke pridám pečienku a sprudka ju opekám kým sa nezatiahne a nezačne sa zapekať. Potom k nej pridám arašidy a dobre premiešam.

    Bravčová pečienka s arašidovým maslom a arašidmi.  - obrázok 2
  3. 3

    Vzápetí pridám brusnice a opeť ich premiešam, ale oheň už mám stíšený.

    Bravčová pečienka s arašidovým maslom a arašidmi.  - obrázok 3
  4. 4

    Potom už pridám arašidové maslo trocha vody, dobre zamiešam a chviľku povarím, aby sa všetko pekne spojilo.

    Bravčová pečienka s arašidovým maslom a arašidmi.  - obrázok 4
  5. 5

    Kým som robil pečienku tak sa stihla udusiť ryža ktorá je ktomuto jedlu ideálna príloha. Ja ryžu k tomuto jedlu dobre osolím a ochutím cibuľou ktorá sa dusí v ryži a pridám za lyžičku oregana praje dobrú chuť.

    Bravčová pečienka s arašidovým maslom a arašidmi.  - obrázok 5

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
možno to nevyzerá práve exkluzívne, ale chutiť to môže výborne. som zvedavá, pečeň máme radi, arašidy nám nerobia problém, tak vyskúšam tento receptík a možno pridám štipôčku čili. alebo stačí ten ďumbier na spikantnenie?
pochopim este kombinaciu pecene,arasidov spolu s arasidovym maslom.
ale naco preboha k tomu dalsie suroviny ktore sa navzajom biju.takze tu mame ani neviem co to je-kura 7bylin,korenie 4farieb plus dalsie prisady so suctom 12 chutí.neukladam,nevyskusam,skoda casu aj penazi.
radox1 a dodo46 ďakujem aj Vám za vše príspevky. Najskôr som nechcel ani reagovať na vaše príspevky, ale čo radox1 pozrel som si tvoje recepty obrázky sú pekné škoda ,že si nenafotil celú prípravu. Inak ku koreminám každý povedšine používa tie na ktoré je naučený a neviem prečo odsudzuješ korenie keď ho ani nepoznáš.
dodo46 smola ale mne to neprihorelo, ale to sa nedá povedať o Tvojich rebierkach. Nehovorím že mne sa vždy všetko podarí, samozrejme aj ja som iba človek , ale vtom prípade by som to jednoducho nezverejnil. Inak môj názor je že tu ide o to aby sme zverejnili iným svoje recepty a nie súťaž kto bude mať krajšie nastajlované jedlo.

Pridaj komentár k receptu: