zatvoriť
VYTLAČIŤ
Dusená bravčová krkovička
Bravčová krkovička na póre a červenom víne so šampiňónmi (fotorecept)
Autor receptu:
izabella929
Náš nedeľný obed
2
porcie
20 minút
príprava
10 minút
na 180 °C
Suroviny
300 g
krkovička bravčová
1 PL
masť bravčová
1 ks čerstvý
pór
1 KL
horčica
50 ml
víno červené
50 ml
vývar zeleninový
5 ks
šampiňóny
podľa chuti
soľ
korenie čierne mleté
1 ks
cibuľa
Postup
Bravčovú krkovičku som umyla, osušila a naklepala.
Na panvici som rozohriala masť, pridala som mäso a opiekla z oboch strán.
Pór som nakrájala na kolieska,
..pridala som ho k mäsu.
Mäso som osolila, okorenila, pridala horčicu, poliala vývarom a len chvíľku nechala prevrieť, kým sa tekutina odparila.
Poliala červeným vínom a už iba pár minút opiekla.
Pripravila som šampiňóny. Na panvicu som dala maslo, pridala som cibuľu, pokrájané šampiňóny, opiekla, osolila, okorenila...
... chvíľu opiekla a hotovo.
Podávala som s cestovinami penne. Prajem vám dobrú chuť
..pripravovala som krkovičku, tento obrázok sa mi zatúlal...už som myslela na tento týždeň, že budem robiť karé..ospravedlňujem sa..