Bôčiková rolka plnená mletým mäsom a kelom (fotorecept)

Autor receptu: danculka

10
porcií
20 minút
príprava
90 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Ešte potrebujeme: elastická sieťka na rolky Mäsko by malo byť ,tak 3 cm vysoké už po odobratí kože,nasolíme nakoreníme,rozmer 40x30cm,matrieme naň plnku urobenú z vajec ,mletého mäsa a cesnakového korenia/tam je všetko/a hlavne si to môžete urobiť podľa svojej chuti,na plnku dáme umyté kelové listy a na vrch údenú slaninú a stočíme do rolky...
  2. na rolku natiahneme sieť,aby sa nám to nerozpadlo a dáme piecť pri teplote 200 st90 min do chrumkava....Neviem či dostať niekde tú sieť,mám to zo starých zásob...
  3. z upečenej rolky stiahneme sieť a môžeme podávať..Dobrú chuť!