Bôčiková rolka plnená mletým mäsom a kelom (fotorecept)
Autor receptu: danculka
10 porcií |
20 minút príprava |
90 minút na 200 °C |
Postup- Ešte potrebujeme: elastická sieťka na rolky
Mäsko by malo byť ,tak 3 cm vysoké už po odobratí kože,nasolíme nakoreníme,rozmer 40x30cm,matrieme naň plnku urobenú z vajec ,mletého mäsa a cesnakového korenia/tam je všetko/a hlavne si to môžete urobiť podľa svojej chuti,na plnku dáme umyté kelové listy a na vrch údenú slaninú a stočíme do rolky...
- na rolku natiahneme sieť,aby sa nám to nerozpadlo a dáme piecť pri teplote 200 st90 min do chrumkava....Neviem či dostať niekde tú sieť,mám to zo starých zásob...
- z upečenej rolky stiahneme sieť a môžeme podávať..Dobrú chuť!
|