Cesto: Suché suroviny na cesto zmiešame, pridáme mokré suroviny a ručne vypracujeme cesto. Cesto rozdelíme na dve časti, väčšiu 2/3 a menšiu 1/3, zabalíme do fólie a odložíme do mrazničky.
Plnka: Bielky vyšľaháme na tuhý sneh. V druhej mise zmiešame tvarohy a postupne primiešame žĺtky, cukor, citrónovú polevu a zlatý krém. Zľahka vmiešame pripravený sneh.
Väčšiu časť cesta nastrúhame na dno vymasteného plechu, pomocou lyžice uhladíme povrch a rozotrieme časť tvarohovej plnky. Pridáme ovocie podľa chuti, v našom prípade to boli jahody. Kto chce môže ovocie vynechať. Nanesieme zvyšnú plnku a na vrch nastrúhame druhú časť cesta.
Pečieme na 180 °C 30 minút. Koláč necháme úplne vychladnúť.