Komentáre k receptu:
  • boxik - fotkaBoxik 12. februára 2018 o 17:03

    Videli ste dakedy typický tvar halušiek ?
    @zareaguj
     1x kimlo
  • strucik - fotkaStrucik 12. februára 2018 o 18:06

    @Boxik (12.2.2018 17:03) a @Kimlo

    Toto nie sú slovensko-rumunské halušky aké miesia bačovia pomocou rôznych varešiek na salašoch, ale talianske halušky gnocchi. A tie majú presne takýto tvar.
    @zareaguj
     1x 123
  • boxik - fotkaBoxik 13. februára 2018 o 11:02

    @Strucik (12.2.2018 18:06)

    Ale nie sú to halušky ,možno gnochi ,Talian ani netuší ako halušky vyzerajú a tento názov používa určite nejaký našinec čo má problémy s taliančinou ,alebo chce byť svetový. Haluška je práve ten tvar ktorý vytvorí ten bača na salaši.
    @zareaguj
  • olinecka - fotkaOlinecka 13. februára 2018 o 16:57

    Sú trocha divné,ale chuť bude výborná.
    @zareaguj
  • slawi - fotkaSlawi 18. februára 2018 o 12:45

    Vyskusane a fantasticke :)

    Pekne od Novalimu, ze sem dava zaujimave receptiky.
    Ja ako bezlepkac pouzivam ich vyrobky.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 18. februára 2018 o 23:17

    Píše se v úvodě: recept je úpravou italského originálu - bezlepkové zemiakové halušky zvané gnocchi. Stačí číst pozorně. Třaskavé téma a už to vidím, že bude muset Novalis upravit název na bezlepkové zemiakové gnochi.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 18. februára 2018 o 23:23

    Gnocchi, potvorka c šlo na výlet.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist