Bezlepkové rožteky
Bezlepkové rožteky

Bezlepkové vianočné pudingové rožteky

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 1. decembra 2019. Komerčný recept.
120
porcií
90 minút
príprava

Suroviny

320 g
3 bal.
125 g
220 g
3 ks
1 bal.
2 PL
Okrem toho:
1 bal.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z uvedených ingrediencií okrem kakaa ručne vypracujeme cesto. Cesto rozdelíme na polovice a do jednej časti zamiešame 2 lyžice kakaa. Zabalíme do fólie a odložíme na 2 - 24 hodín do chladničky.

  2. 2

    Cestá vyvaľkáme na hrúbku 8 mm a formičkami povykrajujeme rožteky.

  3. 3

    Rožteky poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme pri 180 °C 15-20 minút.

  4. 4

    Ešte horúce obalíme v zmesi práškového a vanilínového cukru.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: