Plnené sušienky
	        Bezlepkové mačacie jazýčky, ktoré potešia nejeden maškrtný jazýček
	        Autor receptu: potravinarskavyrobaliana
	         
	        
	        Túto pochúťku si nemusíte pripraviť iba počas Vianoc, ako naznačuje fotka. Tento dezert je vhodný vždy a za každých okolností, 
no najmä vtedy, keď čakáte návštevu, kde budú aj deti.
| 		  
				  	  
				  	55 porcií  | 
				  	  
				  	90 minút príprava  | 
				  	  
				  	8 minút  na 180 °C  | 
Postup
- V kuchynskom robote vymiešame suroviny na cesto. Zabalíme ho do fólie a necháme odležať v chladničke aspoň 2 hodiny.
 - Cesto rozdelíme na 2 časti na pomúčenej pracovnej doske. Vyvaľkáme pláty s hrúbkou 3 mm a vykrajujeme jazýčky. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C cca 8 minút. Necháme vychladnúť.
 - Čokoládu a rastlinný tuk roztopíme nad parou. Polovicu jazýčkov namáčame do čokolády z oboch koncov a posypeme kokosom. Necháme stuhnúť.
 - Čokoládovo - orieškový krém a maslo izbovej teploty vyšľaháme do jemného krému. Zdobiacim vreckom nanesieme krém na spodnú časť jazýčkov bez polevy. Prikryjeme jazýčkami s koncami namočenými v poleve a necháme stuhnúť.