Bezlepková knedľa

Bezlepková knedľa vo vajíčku

Autor receptu: novalim

A sme tu s ďalším zerowaste receptom bez lepku.* Ak vám ostala z obeda naša bezgluténová parená knedľa, alebo vám obschla na tanieri a nechcete ju vyhodiť, pripravte si z nej starú známu klasiku. Chlieb vo vajíčku pozná azda každý a tak sme si povedali, že to trošku obmeníme. So šalátom z čerstvej zeleniny máte sýte raňajky, ale aj jednoduchý obed alebo večeru doslova za pár minút na stole.

3-4
porcie
10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Vajíčka v miske rozšľaháme a osolíme.
  2. Plátky knedle namočíme do vajíčka z každej strany a smažíme na rozpálenom rastlinnom oleji z oboch strán do zlatista.
  3. Necháme odkvapkať na papierovom obrúsku a podávame s listovým šalátom preliatym olivovým olejom.