Bažantie prsičká na malinách

figovnik - bez fotkyfigovnik, 30. mája 2013
Bažantie prsičká na malinách
Foto: figovnik
10 minút
príprava
10-15 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 PL
2 PL
asi 10 ks
3-4 ks
3-4 PL
2 PL




Postup

  1. 1

    Postup: Prsíčka osolíme a okoreníme z oboch strán a pridáme lístky tymiánu. Takto okorenené prsíčka opečieme do zlata na panvici, na rozpálenom oleji aj s hubami. Mäsko vyberieme. V panvici nám ostane pekná štavička. Do nej pridáme cukor, necháme rozpustiť a hneď zalejeme vínom. Pridáme maliny a trošku povaríme.

  2. 2

    Servírujeme na tanier mäsko a huby, polejeme omáčkou a malinami. Ako ozdobu som použila tiež tymián. Dobrú chuť…

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia