Banánovo-ovsené muffiny videorecept

niliarik - fotkaniliarik, 14. novembra 2017
5 minút
príprava
15 minút
na 180 °C
Banánovo-ovsené muffiny (videorecept)
Foto: niliarik

Suroviny

2 ks
1/5 šálky
1/4 šálky
1 šálka
1 bal
1/4 šálky




Postup

  1. 1

    Šálka má 200 ml. Banán roztlačíme vidličkou v miske a zmiešame so všetkými ingredienciami. Naplníme košíčky na muffiny ( môžte aj do formy na muffiny) a necháme piecť na 180 °C približne 15 minút. (Treba si to odkontrolovať špáradlom, každá rúra pečie inak).

Diskusia k receptu

zolik
Tak na toto video po poslednych zazitkoch ma na pozretie nenalaka nikto. Pozerat 8min 32 sek??????? na nepekne keksy, a to este na YOUTUBE? Od kedy Varecha pridava taketo zarobkove videa? Odpovie mi mozno @redakcia ? Ak ano a odpovie, tak sa mozno tiez zacnem zamyslat a preorientujem sa do tejto polohy a zacnem pridavat videa. Je to jednoduchsie a aj vyhodnejsie. A cim dlhsie tym lepsie!
evanaaa
@Zolik , ale dosť neskoro sa ozývaš, lebo videá s receptami sa tu uvádzali už dosť dávno pred týmito od @Niliarik , prečo až teraz reaguješ a práve na ňu? Ja síce tiež tu nemám rada videá, lebo sú zdĺhavé aj keď by mohli byť rýchlejšie natočené, nemám trpezlivosť sa pozerať na niektoré zbytočné zábery a tiež plno zbytočných rečí okolo toho.
1x zolik
ilusa
Súhlasím so @Zolik ,je otravne sledovať také video.Pozerať niekoľko sekúnd,ako nemotorne otvára ovsené vločky,atd.Tiež je tam chyba 1/5 a 1/2 je rozdiel.
1x zolik
niliarik
Ani neviem čo na vaše komentáre povedať. Mám pocit @Zolik , že ma asi sledujete, pretože mám stále od vás negatívny komentár. Ale to je v poriadku, je to váš názor. Ak sa vám moje recepty nepáčia, prosim vás, nesledujte ma, nekomentuje, nie som na to zvedavá. Som ZA konštruktívnu kritiku, ako to vylepšiť, ale doslova vy ma tu urážate, takže nebudem ďalej na vaše komentáre reagovať.
zolik
@Niliarik (21.11.2017 20:43)
musim Ta sklamat, ja budem komentovat co ja chcem. A konstruktivnu kritiku si odo mna pod posledne dva tzv. videorecepty dostala. Dlhe a nudne.

tiginko
@Niliarik (21.11.2017 20:4

priznám sa, zvládla som to pozerať len do nasypávania vločiek do hrnčeka. Nemohla by si mať dopredu pripravené a nadávkované suroviny? Aj rozpučený banán? Potom ich už len krátko predstavíš, zmiešaš, jednu ukážeš ako ju dávaš do už predtým vymastenej formy, ukážeš ako ich dávaš do rúry a potom už len hotové. To možno ľudia budú ochotní pozerať. Dúfam, že toto bolo konštruktívne :-)
bubaya
@Niliarik (21.11.2017 20:43)

Nestrácaj nádej,moja milá. Vezmi si rady k srdcu, neurážaj sa. Skráť video tak na 2 - 2,5 minúty, stačí vidieť, ako šúpeš jeden zemiak, alebo plníš jeden košíček.... kúp si lepší nožík a vyber krajšie náradie - doštičku, misky.....atď. No a na záver prezentuj hotový produkt trochu nápaditejšie. Neotáčaj rukou tanier, aj keď máš peknú manikúru, ale naservíruj na pekný tanier, tácku, drevenú doštičku, poukladaj, jednu muffinku rozkroj, alebo rozlom, pridaj napríklad čerstvé ovocie na tanier....inšpiruj sa od iných, aj chleba s maslom a cibuľou sa dá krásne odprezentovať.
babuca
Si strašne pomalá. Je únavné sa na to dívať. Máš plno krásnych a inšpiratívnych videí na vareche, tak sa uč. Súhlasím so všetkými horeuvedenými komentármi. Netreba sa urážať, ale snaž sa pochopiť v čom robíš chybu. A v recepte som si nevšimla vajce, ktoré dávaš do cesta.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia