Banánové lievance

mycake - fotkamycake, 12. decembra 2016
Banánové lievance
Foto: mycake

Fantastické, rýchle a ľahko zapamätateľné. Banány máme doma po ruke vždy,tak šup šup do toho. Praktické najmä vtedy keď máme doma priveľa banánov a Zobraziť celý popisFantastické, rýchle a ľahko zapamätateľné. Banány máme doma po ruke vždy,tak šup šup do toho. Praktické najmä vtedy keď máme doma priveľa banánov a nevieme, čo s nimi. Čím zrelšie, tým lepšie. Ideálne na raňajky. Recept zo stránky www.MyCake.sk.

2
porcie
3 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
2 ks
2 lyžice
1 kávová lyžica (nemusí byť)




Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie vymiešam ponorným mixérom na hladkú hmotu a z cesta na panvici s trochou masla pečieme lievance do zlatohneda. Podávame s obľúbeným ovocím alebo preliate karamelom.

Diskusia k receptu

haji
Dobrý receptík, rychlý a určo voňavě efektní, jsi šikulka!
mitzy
Mnam uz som skusala bananove tiez ale bez melasy. Ukladam, davam 5* a vyskusam. Dakujem za receptik. Fotka je vabiva! :)
mycake
@Mitzy (12.12.2016 23:20)

Mila Mitzy, v Lidli maju momentalne skvelu ponuku exotickeho ovocia a vsetko je zrele a chutne, tak som to vyuzila :))
mitzy
Dakujem @Mycake (13.12.2016 09:47) ;)
Ja som na ovocie velky maskrtnik! Den sa zacina u mna bananom! Pojdem ten Lidl skontrolovat! :-D

ariel
tak tomu sa povie nápad...skvelé, ľahké a ešte aj vhodné pre celú rodinu vrátane tých čo ešte nemajú zuby a tých, čo už nemajú zuby.. na fotke je troška maracuovej exotiky, takže doplnenia s čerstvým ovocím sú zrejme vítané. tento recept je naozaj úžasný
zlatokocka
Ana, su uplne genialne! Robila som bez melasy (kedze ju nemam a ani netusim co to je :D) a boli rychle, makucke a sladke aj bez cukru. Buduci vikend ich urobim opat. Dakujem za recept.






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia