Plnené avokádo
Plnené avokádo

Avokádo s restovanými šampiňónmi a čerstvým syrom

Zoltán Bako
šéfkuchár a majiteľ Restarantu 70 v Ostrove, 10. septembra 2019
Avokádo s restovanými šampiňónmi a čerstvým syrom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

4 ks
120 g
500 g krémové
8 ks
1 KL
2 ks
4 PL




Postup

  1. 1

    Cibuľu a zázvor očistíme a nakrájame najemno. Umyté paradajky nakrájame na malé kocky, šampiňóny očistíme a nakrá- jame na plátky.

  2. 2

    V panvici zohrejeme olivový olej, pridáme cibuľu, rajčiny, zázvor, huby a restujeme. Dochutíme soľou, korením a bylinkami

  3. 3

    Avokádo prerežeme na polovicu, vyberieme kôstku a pomocou veľkej lyžice zbavíme šupky. Avokádo krátko zohrejeme na panvici, uložíme na tanier, naplníme čerstvým syrom a pripravenou hubovou zmesou. Posypeme čerstvými bylinkami.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia