Augsburské rezy

Autor receptu: egreska

Postup

  1. Ja som cesto dala do pekarne na par minut ,kym sa masa spojí, a potom som ho uz na folii dokončila rukami.Kto nema pekarničku tak postupuje takto: Muku zmiešame s pdp,kakaom,pridame zmaknute maslo,cukor,zltok a mlieko.Vypracujeme hladke cesto,rozdelime na dve časti.Vyvalkame na pomučenej doske.Prenesieme pomocou valčeka na vymasteny a vysypany plech.
  2. PLNKA:žltky si vymiešame s cukrom,vanilkovym cukrom,primiešame tvaroh,zlaty klas, a rozpustene maslo.Nakoniec pridame vyšlahany sneh z bielkov a premiešame.Plnku nanesieme na jeden plat cesta,rovnomerne rozotrieme a prikryjeme druhym platom.Pečieme vo vyhriatej rure na 180 st asi 1/2 hodinku.Kolač nechame vychladnut.
  3. POLEVA:čokoladu zohrejeme so šlahačkou a vymiešame do hladka.POlejeme kolač a nechame vychladnut.