Argentínsky rump steak s vínovo-horčicovou omáčkou

Autor receptu: egreska

Postup

  1. Steaky ochutíme zmesou drveného korenia ,soli,oleja a necháme odležať.Grilujeme na vrúbkovanej panvici,stredne rozpálenej .Moje steaky boli vysoké asi 1,5 cm a grilovala som asi po dve minúty na každej strane .My máme radi médium.Hotové vyberieme na tanier ,prikryjeme a necháme odpočinúť.Do výpeku vlejeme vínko,pridáme horčicu a zredukujeme .Na koniec pridáme maslo.
  2. Zelené fazulky uvaríme do mäkka,zlejeme ,hodíme na panvičku,pridáme maslo,nastrúhaný cesnak,sol a korenie..chvíľočku orestujeme a zakvapneme citónovou šťavou.
  3. My sme mali ako prílohu hranolky a na steaku sme mali ešte orestované šampióny.