Argentínsky mignon na cesnakových dubákoch

redakcia - fotkaredakcia, 13. augusta 2009
Argentínsky mignon na cesnakových dubákoch
Foto: Pravda: Ivan Majerský

Varí: Branislav Štálnik

1
porcia
10 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g
30 g
100 g
0,5 l
50 g
30 g




Postup

  1. 1

    Sviečkovú nakrájame na menšie steaky, osolíme, okoreníme, pokvapkáme pivom a necháme chvíľku postáť. Cesnak nakrájame na plátky a opečieme na masle, pridáme dubáky, ktoré sme osolili a okorenili a spolu podusíme. Nakoniec pridáme pažítku.

  2. 2

    Mäso opečieme na olivovom oleji do ružova. Pivo nakrátko povaríme, pridáme maslo a zahustený vývar a necháme spolu krátko prevrieť.

  3. 3

    Mäso podávame na dubákoch preliate omáčkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia