Ako sa zaregistrovať na Varecha.sk

Varechu môžete čítať aj bez registrácie, pokiaľ si však chcete pridať vlastný recept, alebo komentovať iné recepty, je potrebné sa zaregistrovať. Je to ľahké a zadarmo.

Ak chceš používať Varechu aktívne, tzn. nielen prezerať, ale aj pridávať vlastné recepty či blogy, zakladať diskusie alebo komentovať tvorbu iných, musíš sa zaregistrovať. Registrácia je bezplatná.

Takto vyzerá registračný formulár:
Registračný formulár

Stačí si zvoliť prezývku (pozor, nemôže byť rovnaká akú už má iný používateľ, systém Ťa na konflikt s inou prezývkou upozorní) a heslo. Prezývka a heslo nesmú obsahovať znak (písmeno) s dĺžnom, mäkčem, vokáňom (ô), ani znaky, ako je napríklad pomlčka, spodná pomlčka, medzera, apostrof, úvodzovky, bodka, čiarka a podobne. Ďalej treba zadať e-mailovú adresu a zopár údajov o Tebe a hotovo. Takmer všetky nastavenia si môžeš neskôr zmeniť.

Hneď po prvom prihlásení si môžeš vyplniť osobný profil. Napísať pár slov o sebe, zverejniť svoje identity v rôznych sociálnych sieťach, pridať svoju fotku alebo obrázkového avatara (bude sa zobrazovať pri každom obsahu, ktorý na Varechu pridáš). Všetky veci v profile si môžeš kedykoľvek zmeniť.

Ľahké? Chceš sa teda zaregistrovať na Vareche? Nech sa páči:

Registrácia tu
Inšpirácie z nových receptov
TOPlist