Súťaž:
VÝSLEDKY septembrového kola súťaže Varíme s Varechou

Redakcia Varecha.sk, 5. októbra 2017     5 minút čítania

Úloha bola pre vás jednoduchá: na Varecha.sk zverejniť recept s fotografiou a získať čo najviac uložení do kuchárskych kníh alebo lajkov na našej facebookovej stránke Varíme s Varechou. A výhra? Kurz varenia s autorkou konceptu Terapia jedlom, úspešnou foodblogerkou a odborníčkou na stravovanie v oblasti rôznych potravinových intolerancií Silvia Horecká.

Do septembrového kola našej súťaže Varíme s Varechou sa prihlásilo 20 receptov od 13 používateľov. Každý z piatich víťazov vyhral kurz varenia pre 2 osoby do Školy varenia Radosť variť v bratislavskom Poluse.


Foto: Patincatsomekitchen



Tu sú súťažné recepty, ktoré ste si najčastejšie ukladali do vašich kuchárskych kníh na Vareche:




2.BeBe Dobré ráno (fotorecept)BeBe Dobré ráno (fotorecept)102 kuchárskych kníh










Najviac lajkov na našej facebookovej stránke Varíme s Varechou získal recept:











A toto sú víťazi septembrového kola získavajúci kurz varenia, na ktorom ich uznávaná gastrokonzultantka Silvia Horecká naučí zorientovať sa vo svete potravín:

Eruska25
Rennatte
Roxanne
3stan
Patincatsomekitchen

Každý výherca si bude môcť na kurz pozvať ešte jednu osobu. Víťazom srdečne gratulujeme!

Kurz varenia so Silviou Horeckou sa uskutoční v sobotu 21. októbra 2017 od 11.00 hodiny v škole varenia Radosť variť v Polus City Center v Bratislave.





Chcete dostávať každé ráno redakčný výber nových receptov zo stránky Varecha.sk do e-mailu?





Diskusia k článku

hadik
Fíha, 13 používateľov, 5 lajkov, 3 lajky, to sú normálne astronomické čísla! Aj by som pogratuloval, ale neviem, či 3 lajky možno považovať za úspech.
redakcia
@Hadik (6.10.2017 19:31)

Však zlepšite naše štatistiky a prispejte receptami i lajkami. Všetci sme zvedaví, ako sa takemu Hadikovi dari zvijat v kuchyni :)
haji
Blahopřeji autorům receptů, kteří bodovali v septembrovom kole soutěže. Hezky si kurz s paní Horeckou užijte, ať se daří!
hadik
@Redakcia (6.10.2017 19:41)

To je jednoduché. Hadík je prísny zástanca RAW štýlu (dokonca ho vyznával ešte skôr než sa stal hitom, takže je to vlastne taký "trendsetter"), ortodoxný mäsožravec a najradšej má pikniky pod holým nebom. Zásadne nesolí ani nekorení. :-)






 



TOPlist