Súťaž:
VÝSLEDKY októbrového kola súťaže Varíme s Varechou

Redakcia Varecha.sk, 4. novembra 2017     4 minúty čítania

Už za jeden fotorecept zverejnený na Varecha.sk počas októbra získali piati varecháči varenia pre 2 osoby na tému Pre mäskožrútov. A ktorí to sú?

Do októbrového kola našej súťaže Varíme s Varechou sa prihlásilo 45 receptov od 26 používateľov. Každý z piatich víťazov vyhral kurz varenia pre 2 osoby do Školy varenia Radosť variť v bratislavskom Poluse.


Foto: Patincatsomekitchen



Tu sú súťažné recepty, ktoré ste si najčastejšie ukladali do vašich kuchárskych kníh na Vareche:

1.Fazuľová fit tortaFazuľová fit torta178 kuchárskych kníh








4.Jabĺčkovo-tvarohový zákusokJabĺčkovo-tvarohový zákusok143 kuchárskych kníh




Najviac lajkov na našej facebookovej stránke Varíme s Varechou získal recept:





A toto sú víťazi októbrového kola získavajúci kurz varenia, na ktorom ich profesionálny šéfkuchárom Andrej Saturi naučí variť fantastické jedlá z mäsa:

Sdb
Skotova
Alex37
Saxinka
Eruska25

Každý výherca si bude môcť na kurz pozvať ešte jednu osobu. Víťazom srdečne gratulujeme!

Kurz varenia s Andrejom Saturim sa uskutoční v sobotu 25. novembra 2017 od 11.00 hodiny v škole varenia Radosť variť v Polus City Center v Bratislave.





Chcete dostávať každé ráno redakčný výber nových receptov zo stránky Varecha.sk do e-mailu?





Diskusia k článku

haji
Gratuluji a přeji všem hodně radosti nejen počas kurzu!
lenuckaaa
Myslím si, že víťaznému receptu Fazuľová fit torta výrazne pomohla @redakcia tým, že tento recept bol zverejnený ako NAJNOVŠÍ na Vareche 2.razy. Prvý raz 1. resp. 2. októbra, kde k tomuto dátumu sú zverejnené komentáre. Druhý raz bol tento recept zverejnený ako NAJNOVŠÍ 26. októbra, kde sú k tomuto dátumu komentáre, ktoré upozorňujú @redakciu na túto skutočnosť. 27. októbra @redakcia konštatuje, že sa jej recept páči, preto je opakovane zverejnený. Iné recepty prihlásené do Októbrovej súťaže varíme s Varechou výsadu zverejnenia 2.razy ako NAJNOVŠIE nemali.
redakcia
@Lenuckaaa (4.11.2017 09:55)

Recept na fazulovu fit tortu je skratka dobry, preto zvitazil. Kazdy recept, ktory v tomto kole zvitazil, bol zverejneny ako novy a jeho fotka bola dostatocne dlhu dobu ako hlavna fotografia na titulnej stranke Varechy. Vsetky recepty maju rovnaku sancu na vyhru.
dorisa
@blaho želám výhercom, ja osobne by som sa neuchádzala o výhru, bývam ďalej, je to skôr pre bratislavcanov. Naučte sa variť dobroty a potom sa s nami podeľte o svoje skúsenosti.




 



TOPlist