Súťaž:
VÝSLEDKY aprílového kola súťaže Varíme s Varechou

Redakcia Varecha.sk, 3. mája 2016     12 minút čítania

Kto pôjde s nami do školy varenia v bratislavskom Poluse? Rozhodli ste vy, naši užívatelia. Na desiatich z vás sa už teší lektorka Zuzana Frešo a budete pripravovať raw obedové menu.

V apríli sme vyhlásili novú súťaž o najobľúbenejšie recepty s fotkou zverejnené na Varecha.sk v apríli po vyhlásení súťaže. Hodnotenie súťažných receptov prebehlo dvojakým spôsobom.


Foto: Dzejsik



Prví piati víťazí sú tí Varecháči, recepty ktorých si pridalo najviac užívateľov Varecha.sk počas apríla do svojej kuchárskej knihy:




















10.Acidkový koláčAcidkový koláč
od
Katarinalucanova112 kuchárskych kníh




Ďalší piati víťazi našej súťaže sú autori tých receptov, ktoré získali počas apríla najviac lajkov na našej facebookovej stránke Varíme s Varechou:


























Víťazi sú teda jasní - títo desiati Varecháči získavajú kurz varenia na tému Nové formy varenia a stravovania RAW:

Palokuchki
Dzejsik
Sonulienka
Kukulienka71
Patroveckypitrs
Mandarin999
Rennatte
Skatulka
Mijaita
Klukodvody


Niektorí víťazi sa školy varenia nemôžu zúčastniť, preto sme určili náhradníkov, recepty ktorých sa umiestnili na ďalších miestach v poradí:

Amilka2
Babkamt
Ailuj82
Zuzanka1367
Nika92
Zuzkanr
Mariamka
Bekestef
Gombicka94
Lamey
Bembo
Mrnousik
Martintt7
Shukvacik
Jolllkaa
Luwinka
27janka
Jack

S lektorkou Zuzkou Frešo budú spoločne pripravovať kompletné RAW obedové menu. Kurz sa uskutoční 28. mája 2016 od 11.00 hodiny v škole varenia Radosť variť v Polus City Center v Bratislave.

Víťazom gratulujeme a vás všetkých pozývame do ďalšieho - májového kola súťaže Varíme z Varechou.

Diskusia k článku

klukodvody
Děkuji všem za přízeň a gratuluji k vítězství všem kolegům z Varechy.
kukulienka71
To sa mi páči, zastúpené všetky vekové kategórie, tak to má byť! Ďakujem pekne za hlasy a uloženie receptov, teším sa na nový zážitok a nové poznatky a ešte viac na Varecháčov:-)
jack
Gratulujem všetkým víťazom.Nech Vám to varí aj naďalej.
patroveckypitrs
Po dlhom uvažovaní som sa rozhodol. Vážená redakcia Varechy svoje miesto na kurze varenia prepúšťam nejakému seniorovi zo seniorského domu. To už nechám na Vašej voľbe. Z ktorého miesta vyberiete. Sú tam sami opustený a isto mnohí radi varia. Tak by som chcel nech sa niektorí poteší a nech vidia, že nezabúdame na nich. Raz možno budem na ich mieste. Bolo by to možné? Ďakujem Vám.
palokuchki
Dakujem vsetkym co si ulozili moj recept do KK. Mam radost ze vas moj recept zaujal. Velmi rada by som isla na toto mile stretnutie varechacov, ale zial tentokrat mi to nevychadza. Moju vyhru som posunula inej vynikajucej varechacke. Tesim sa na fotky z tohoto zaujimaveho kurzu varenia ci vlastne pripravovania raw obedoveho menu. Gratulujem ostatnym vyhercom.
haji
Výhercům z celého srdce blahopřeji!
dzejsik
Ďakujem, teším sa z výhry, žiaľ ani ja sa nebudem môcť kurzu zúčastniť, pretože som v ten deň pozvaná na svadbu. Nuž, snáď si to za mňa užije niekto druhý. :)
skatulka
Aj ja sa veľmi teším z výhry, žiaľ nebudem sa môcť zúčastniť, pretože ma čakajú mamičkovské povinnosti, v tomto termíne očakávame bábätko. Tak snáď niekedy nabudúce. :)




 



TOPlist