Súťaž:
VÝHERCOVIA SÚŤAŽE o novú limitovanú edíciu Rebarbora a divoká čerešňa

P. R., 18. apríla 2019     7 minút čítania

Vybavte sa s príchodom jari novou kozmetikou. Po zime môže byť pokožka unavená, vysušená a bez vitality. Produkty Manufaktura z novej limitovanej edície Rebarbora & divoká čerešňa dodajú koži, vlasom, perám aj pleti potrebnú dávku hydratácie, regenerácie a pripravia ich tak na leto, aby mohli zažiariť v plnej kráse.

Viac informácií o edícii Rebarbora & divoká čerešňa nájdete od 1. marca vo všetkých predajniach Manufaktura a na e-shope www.manufaktura.sk. Rýdzo česká značka, ktorá si zakladá na poctivosti, vysokom obsahu prírodných ingrediencií a jemnom zložení, tvorí kvalitné produkty s nadšením a láskou. Navštívte niektorú z originálnych predajní, urobte si voňavú radosť a pozvite jar aj do svojej kúpeľne!

Ak by ste radi vyskúšali produkty českej značky Manufaktura, zapojte sa do súťaže o 3 balíčky novej limitovanej edície Rebarbora & divoká čerešňa v hodnote 23,90 €. Každý balíček obsahuje:

- Jemný hydratačný sprchovací gél a šampón s výťažkami z rebarbory a divokej čerešne
- Revitalizujúci hydratačný krém na ruky s výťažkami z rebarbory a divokej čerešne
- Osviežujúcu a hydratačnú pleťovú hmlu s výťažkami z rebarbory a divokej čerešne

Súťaž


Súťažná otázka:
Aký ďalší produkt nájdete v limitovanej edícii Rebarbora & divoká čerešňa?

a) poctivý sirup na prípravu limonád
b) telový peeling
c) vlasový balzam

Správnu odpoveď nájdete na www.manufaktura.sk

Svoje odpovede posielajte v termíne 11.4. - 17.4. 2019 na adresu redakcia@varecha.sk. K odpovedi pridajte svoje kontaktné údaje: meno a priezvisko, adresu a telefónne číslo. Do predmetu správy uveďte heslo Manufaktura.

Na konci súťaže vyžrebujeme troch výhercov, ktorí získajú uvedený balíček produktov značky Manufaktura.


VÝSLEDKY SÚŤAŽE

Balíček produktov Manufaktura získavajú:
Martina K. z Bratislavy, Božena J. z Novej Dubnice a Ivana F. z Trebišova.

Výhercom gratulujeme!



Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína 11. apríla 2019 v momente vyhlásenia súťaže a končí 17. apríla 2019 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • O výhre sa rozhodne pomocou žrebovania.
  • Mená výhercov zverejníme na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťaže. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú použil na zaslanie správnej odpovede.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Podľa § 15 ods. 1 zákona č. 122/2014 v znení neskorších predpisov uvádzame:
    a) identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ)
    b) identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Tallerova 4, 81102 Bratislava, IČO: 44753772
    c) účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže za účelom losovania a rozposielania výhier
  • P E R E X, a.s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313, spracováva Vami vyššie poskytnuté osobné údaje za účelom usporiadania a vyhodnotenia súťaže, na základe § 13 odst. 1 písm. a) zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Vaše osobné údaje budú vymazané najneskôr po vyhodnotení hlasovania a vyhlásení výhercov súťaže, pokiaľ neexistujú iné zákonné lehoty na uchovávanie údajov. Usporiadateľ môže poskytnúť osobné údaje spoluorganizátorom alebo sponzorom súťaže/hry. Prenos zverejnených osobných údajov výhercov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.
    Máte právo Vami daný súhlas odvolať a Vaše údaje budú bezodkladne vymazané. Ďalšia účasť na hlasovaní a v súťaži v tomto prípade nie je možná. Odvolať súhlas môžete e-mailom na adresu zodpovednej osoby Peter Šonkol, dpo@perex.sk alebo listom adresovaným usporiadateľovi. Máte právo požadovať prístup, opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj právo na prenosnosť osobných údajov a právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 Zákona č. 18/2018 Z. z.
  • Účastník hry berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu v denníku Pravda a na webovej stránke www.varecha.sk. V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Podmienkou účasti v súťaži/hre je správne zodpovedanie otázky a uvedenie kontaktu: Meno a priezvisko, mesto - obec, PŠČ, e-mail, telefón. Každý sa na súťaži môže zúčastniť len raz.



 



TOPlist