Veľkonočná súťaž:
TOP 30 receptov a 10 cien pre tie najlepšie

Redakcia Varecha.sk, 1. mája 2019     12 minút čítania

Aj v apríli sme na Varecha.sk hľadali najobľúbenejšie recepty. A keďže sme vedeli, že sa pri príprave na veľkonočné sviatky budete poriadne činiť v kuchyni, rozhodli sme sa odmeniť až 10 naj receptov.



Do aprílovej receptovej súťaže bol automaticky zaradený každý nový recept aj s fotografiou pripraveného jedla, pridaný na náš portál Varecha.sk v termíne od 1. apríla 2019 do 28. apríla 2019. Zo súťažných receptov sme vytvorili 30-miestny rebríček najpopulárnejších, o ktorých rozhodli užívatelia Varecha.sk. Tí si recepty, ktoré sa im páčili, ukladali do svojich virtuálnych kuchárskych kníh. Rekordérkou aprílového kola sa stala naša stála prispievateľka Cesminaz. Do TOP tridsiatky najukladanejších receptov sa dostalo až 10 jej receptov a z toho šesť sa ich umiestnilo aj v prvej desiatke.

3.Kokostar (fotorecept)Kokostar (fotorecept)225 kuchárskych kníh
4.Bublanina ako pierkoBublanina ako pierko217 kuchárskych kníh
7.Koláč GavalierKoláč Gavalier178 kuchárskych kníh
8.Trio koláče (fotorecept)Trio koláče (fotorecept)169 kuchárskych kníh
9.Sladké pečivo (fotorecept)Sladké pečivo (fotorecept)164 kuchárskych kníh
11.Pudingáče (fotorecept) Pudingáče (fotorecept) 159 kuchárskych kníh
16.Lizbeth rezy (fotorecept)Lizbeth rezy (fotorecept)130 kuchárskych kníh
17.Jemné hnedé rezy s piškótamiJemné hnedé rezy s piškótami128 kuchárskych kníh
18.Moje velikonoční nádivkaMoje velikonoční nádivka126 kuchárskych kníh
20.Jablkové rezy (fotorecept)Jablkové rezy (fotorecept)123 kuchárskych kníh
21.Kávové zrná (fotorecept)Kávové zrná (fotorecept)121 kuchárskych kníh
22.Zapečený květák s mozzarellouZapečený květák s mozzarellou120 kuchárskych kníh
23.Jogurtovo-jablkový koláčJogurtovo-jablkový koláč119 kuchárskych kníh
25.Kokosový krémeš (fotorecept)Kokosový krémeš (fotorecept)117 kuchárskych kníh
27.Guláš z rúry (fotorecept)Guláš z rúry (fotorecept)113 kuchárskych kníh
28.Tyrolské bramboryTyrolské brambory109 kuchárskych kníh
28.Dvojfarebné orechové kockyDvojfarebné orechové kocky109 kuchárskych kníh
29.Medové rezyMedové rezy108 kuchárskych kníh
30.Lístkové rezy (fotorecept)Lístkové rezy (fotorecept)106 kuchárskych kníh

Výhry mesiaca apríl 2019



1. cena: Poukazy do siete obchodov Klenoty Aurum v hodnote 300 € získava autor receptu Horčicové kura na rascových zemiakoch (fotorecept).

2. cena: Poukazy do siete obchodov Klenoty Aurum v hodnote 200 € získava autor receptu Burgenlandské orechové rožteky (fotorecept).

3. cena: Poukazy do siete obchodov Klenoty Aurum v hodnote 100 € získava autor receptu Kokostar (fotorecept).

4. cena: Poukaz do siete obchodov Klenoty Aurum v hodnote 50 € + kuchynský nôž Berlinger získava autor receptu Bublanina ako pierko.

5. cena: Poukaz do siete obchodov Klenoty Aurum v hodnote 50 € + kuchynský nôž Berlinger získava autor receptu Jemný tvarohový koláčik (fotorecept).

6. cena: Poukaz do siete obchodov Klenoty Aurum v hodnote 50 € + knihu Cukrovinky podľa osvedčených receptov získava autor receptu „Lenivé“ holúbky s pekinskou kapustou (fotorecept).

7. cena: Poukaz do siete obchodov Klenoty Aurum v hodnote 50 € + knihu Cukrovinky podľa osvedčených receptov získava autor receptu Koláč Gavalier.

8. cena: Poukaz do siete obchodov Klenoty Aurum v hodnote 50 € + knihu Cukrovinky podľa osvedčených receptov získava autor receptu Trio koláče (fotorecept).

9. cena: Knihu Cukrovinky podľa osvedčených receptov získava autor receptu Sladké pečivo (fotorecept).

10. cena: Knihu Cukrovinky podľa osvedčených receptov získava autor receptu Veľkonočná mäsová bábovka (fotorecept).

Výhercov budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú zadali pri registrácii na Varecha.sk.




Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?





Diskusia k článku

evelynba
Blahoželám všetkým výhercom a teším sa, že tentoraz sú to tí naozajstní výhercovia s najväčším počtom KK. :-))
haji
Připojuji se s blahopřáním pro oceněné autory, s jejich pěknými recepty! A děkuji všem autorům ostatních receptů ve třicítce. Mušky štěstí dosedly na správná místa, @redakcia to je fajn! Přeji všem krásný První Máj, plný lásky a pohody!
chrobaktruhlik
ZLATOKOPKA @CESMINAZ SI PRÍDE V KLENOTNÍCTVE NA SVOJE. SORRY, TO NIE JE ÚTOK NA @CESMINAZ , LEN SI JU DOBERÁM, ALE ČO MÔŽE ČLOVEKU NAPADNÚŤ KEĎ NIEKTO VYHRÁ 5 POUKÁŽOK DO KLENOTNÍCTVA. KEBY TOĽKO POUKÁŽOK VYHRALA MOJA ŽENA, TIEŽ SI JU DOBERÁM, ŽE SA Z NEJ STALA ZLATOKOPKA.

MÔJ OSOBNÝ VÍŤAZ JE KOLÁČ GAVALIER, UMIESTNIL SA PEKNE, GRATULUJEM VŠETKÝM (@CESMINAZ NEVYNÍMAJÚC)
cesminaz
Ani neviem ako začať,fakt nemám slov :-) Je to pre mňa naozaj neuveritelné a som velmi prekvapená z tých mnohých umiestnení v Top10 :-) Ja som ako prvé výherné recepty tipovala niektoré zákusky od @Ancicka a o to väčšie je moje prekvapenie.Naozaj dakujem krásne @Redakcii za výhry a aj všetkým tým Varecháčom vdaka ktorím tieto výhry boli možné tým,že si moje recepty s dôverou uložili do KK.Nech vám recepty vždy dobre slúžia a nech ste s nimi spokojný :-) A blahoželám aj ostatným výhercom v Top10 a pravdaže aj všetkým v Top30 :-) Prajem všetkým krásny slnečný sviatočný Májový deň!
cesminaz
@Chrobaktruhlik (1.5.2019 11:52)

:-))) vdaka za úprimné slová. Ty si dobrý,vraj "zlatokopka" :-))) no vidíš,a to som nemusela íst ani na Alasku a bagrovať,ako tí zlatokopi v telke ;-D
eruska25
@Chrobaktruhlik (1.5.2019 11:52)
Tvoj výrok o koláči Gavalier je pre mňa veľká pocta, verím, že nikoho nesklame, keď si ho upečie. Ďakujem za dôveru, teším sa z výhry a Cezminke úprimne blahoželám.
frezia68
Srdečne všetkým výhercom blahoželám,ale @Cesminaz najviac a teším sa,že nie losovanie,ale uloženie v KK rozhodlo,teda bola ocenená šikovnosť a záujem o recepty.
elenas
Chcela by som sa poďakovať @Redakcii a všetkým, ktorým sa moje recepty páčili a uložili ich do KK. Zároveň srdečne blahoželám všetkým výhercom a @Cesminaz za zaslúžené víťazstvo!
redakcia
Výherkyňa @Cesminaz by rada venovala dve knihy Cukrovinky podľa osvedčených receptov dvom Varecháčkam - @Olinecka a @Radost .
S @Olinecka sa nám už podarilo mailom skontaktovať.
@Radost , zaslali sme Vám mail kvôli Vašim kontaktným údajom, aby sme Vám knižku mohli poslať. Prosíme, ozvite sa nám na mail: redakcia@varecha.sk

Ďakujeme
angelikasch
@Redakcia (3.5.2019 18:39)

Knihy vyhrala @Cesminaz a môže ich venovať, komu chce, má na to nespochybniteľné právo, ale keď ste to sem už dali takto verejne, tak by som sa rada vyjadrila.

Nebolo by spravodlivejšie venovať knihu autorke receptu na 12. mieste (@Olinecka na 11. mieste knihu dostane), ktorá sem vložila hromadu receptov, než niekomu, kto recept nikdy nepridal?
redakcia
@Angelikasch (3.5.2019 19:37)

To nie je otázka na redakciu. Rozhodnutie venovať výhru je na výhercovi, nie na redakcii. @Cesminaz je regulérnou majiteľkou výhier, poprosila nás o možnosť knihy venovať a my jej peknému gestu radi napomôžeme.
angelikasch
@Redakcia (3.5.2019 19:46)

Áno, ale keď niečo verejne publikujete v diskusii, musíte rátať s tým, že ostatní užívatelia na to budú reagovať.
haji
Milá @Cesminaz , tleskám. Blahopřeji k výhrám a také smekám před obdarováním druhých!
radost
@Redakcia (3.5.2019 18:39)

tak tu ste ma zaskočili..
@Cesminaz je mimoriadne šikovná empatická láskavá varecháčka..
objímam ju a prajem obyčajné ľudské DOBRO na každý deň..
táto chvíľa je pre mňa sviatok

@Cesminka-s dojatím prijímam tvoj darček....

srdečná vďaka
:-)
redakcia
@Radost (3.5.2019 20:17)

Sme radi, že sa nám napokon podarilo mailom skontaktovať :) Ďakujeme.
cesminaz
@Angelikasch (3.5.2019 19:37)

Ten môj úmysel darovať knihy nie je o spravodlivosti,ale len tak :-) @Olinecka nie je len na 11-tom mieste,ale má v top30 aj viacero receptov,takže to nieje o tom,že som to chcela posunút o jedno dalej/nasledujúcemu :-)
A prečo @Radost ?? Naša milá @Radost ,ktorú tu pozná vela Varecháčov,nám tu už niekolko rokov rozdáva "radost",je to naša milá,láskavá "babička" ,ktorá neraz vykúzlila svojimi slovami človeku úsmev na tváry :-) A ja som jej jednoducho chcela spraviť radosť :-) Nemyslím,že moje rozhodnutie niektorého varecháča rozhorčí :-) Pekný večer prajem.
cesminaz
@Radost (3.5.2019 20:17)

Milá @Radost ,som rada,že som ta potešila a že si knižku prijala :-) Užívaj ju v zdraví.Pozdravujem a prajem príjemný víkend!
zolik
@Cesminaz (3.5.2019 21:52)

Nemyslim, ze mas povinnost niekomu ako Angelikasch zdovodnovat svoje rozhodnutie. My co sme tu o nejaky ten rok dlhsie plne chapeme. A ako som si vsimla nikto z nich sa neozval.

Ja sa tesim, ze Radost ma radost :-)
frezia68
Súhlasím so @Zolik ,my sa tu už dobre poznáme a len som prečítala rozhodnutie @Cesminaz , tušila som dôvod darovania. Ale prečo,ak je niekto na Vareche asi 90 dní si myslí,že môže radiť.......? Trocha skromnosti....ani pokora nezaškodí.
nephilim
@Zolik + @Frezia + @Angelikasch Darovateľ nemusí nikdy zdôvodňovať, prečo obdaruje X alebo Y. (Iba ak by šlo o závet.) Obdarovaný môže dar prijať alebo odmietnuť. Späť k téme. Z môjho uhla pohľadu nezáleží, kto je ako dlho registrovaný. Či pridal alebo nepridal recept. Aj ten jednodňový môže v debate vyjadriť svoj názor. Ale mal by ho podoprieť prijateľným argumentom. Nikomu však neprináleží právo súdiť, ako so svojím majetkom naloží darovateľ @Cesminaz
kukulienka71
na sviatky je výber receptov veľmi bohatý a je sa na čo tešiť, ako aj teraz. Všetkým gratulujem.
@cesminaz , dúfam, že všetky tie šperky unesieš ale teba nech nik neunesie potom, ber si ochranku:-))
mariamka
@Cesminka , slachetny skutok, gratulujem k vyhram, potom sa s tym kamenom pochval :)) ostatatnym tiez, baby, naozaj sa snazite a zasluzite uznanie
redakcia
@Afataga (4.5.2019 10:25)

Je to programátorská záležitosť, ktorú ako redakcia opraviť nevieme. Už sme to urgovali programátorom.
cesminaz
@Afataga :-) vdaka a aj za tip :-)))
ani som nevedela že aj zlato pritahuje blesk ;-)) @Kukulienka :-)))) zoberem neboj! @Mariamka dakujem a rada som podarovala :-) A neboj,s tým velkým diamantom sa pochválim ;-P
olinecka
@Cesminaz (4.5.2019 21:20)

Ďakujem za nádhernú,knihu z celého srdca.Ani neviem prečo mne..?? Ďakujem a pozdravujem.
45678
@Cesminaz (3.5.2019 21:46)

Je to gesto,ktoré mi prirodzene k Tebe patrí:-) tak ako sa nezištne podeliš so svojimi receptami,skúsenosťami si urobila aj teraz. Si šikovný a dobrosrdečný človek, čo je dnes vzácne .Úprimne a srdečne Ti blahoželám k výhre, uži si v zdraví darčeky:-)
45678
@Olinecka (16.5.2019 15:51)

Oli, nič nie je náhoda:-) človeku sa vždy vráti čo dáva, dobré, či zlé, obyčajne odkiaľ čakáš nechodí, ale vždy to príde:-)) je to ruleta života. Asi prišiel čas,aby si zbierala svoje úroky, @Cezminku si to počká za jej skutok:-)
Uži si v zdraví darček.
cesminaz
@Olinecka (16.5.2019 15:51)

Som rada,že sa ti kniha páči a že si ju prijala :-) Prečo tebe?
Hmm,jednoducho som sa tak rozhodla :-) Ako vraví @45678 asi si si už bola zaslúžila malý darček,užívaj knihu v zdraví :-)




 



TOPlist