Varecha 9/2016:
Slovensko na tanieri 3 - Ryby, rybky, rybičky

Pravda, 27. februára 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 4. marca v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte recepty na rybacie dobroty. Pripravil ich aj Milan Králik, šéfkuchár hotela Turiec v Martine. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Slovenské poklady - Ryby, rybky, rybičky
v Pravde v piatok 4. 3. 2016

V tejto Vareche napríklad nájdete:


- Filety z kapra na zelerovom pyré
- Halušky zo zubáča v rizlingovej omáčke
- Rolky zo pstruha a špargle
- Račiu koláčovú tortu
- Terinku z lososa a raka
- Pstruha v alobale so zeleninovou plnkou
- Veľké „ravioly“ s ostriežom a so špenátom
- Cviklový šalát s údeným pstruhom
- Marinovaného lososa s chrenovou omáčkou
- Pstruha na modro
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist