Varecha 41/2016:
Guláše s netradičnými prílohami

Pravda, 9. októbra 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 14. októbra v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na vynikajúce guláše a perkelty s neobyčajnými prílohami. Pripravili ich aj Michal Hečko, šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum****. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Guláše s netradičnými prílohami
v Pravde v piatok 14. 10. 2016

Naučte sa pripraviť:

- Hlivový guláš s francúzskymi žemličkami
- Paprikáš zo pstruha s krupicovými kockami
- Hlivový perkelt so špecľami „foie gras“
- Hydinový perkelt s bryndzovými kroketami
- Kurací paprikáš so špaldou
- Kuracie peľmene v paprikášovej omáčke
- Hovädzí guláš so špikovými knedličkami
- Rösti s paštrnákovým pyré
- Zemiakový nákyp
- Gulášový koláčik
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist