Varecha 10/2016:
Slovensko na tanieri 4 - Cibuľa a cesnak

Pravda, 5. marca 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 11. marca v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte recepty na dobroty s cibuľou a s cesnakom. Pripravil ich aj Jaromír Štefanovič, šéfkuchár boutique hotela Arcadia v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Slovensko na tanieri 4 - Cibuľa a cesnak
v Pravde v piatok 11. 3. 2016

V tejto Vareche napríklad nájdete:


- Špenátový klobúčik v cibuľovom kréme
- Terinku z nožičiek s cibuľovou kapustou
- Cibuľu plnenú králičím ragú
- Huspeninu s kyslou cibuľou a cesnakovým praclíkom
- Krkovičku s konfitovaným cesnakom a viedenskou cibuľou
- Krém z medvedieho cesnaku
- Grilovaného zubáča s mladou zeleninkou
- Cibuľové hrianky s cesnakovou nátierkou
- Bravčovú panenku v cesnakovom fáši
- Kačacie prsia so šalotkovým koláčikom
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist