Už tento piatok:
Magazín Varecha s novými rubrikami a v novom šate!

Redakcia Varecha.sk, 14. marca 2018     3 minúty čítania

Varecha – obľúbená piatková príloha denníka Pravda plná receptov a praktických rád pre všetkých, ktorí majú radi dobré jedlo, varenie a pečenie – prichádza v piatok 16. marca v novom dizajne a s novými rubrikami.



Nový magazín Varecha je pestrejší a ešte praktickejší. Vyšli sme v ústrety tým čitateľkám a čitateľom, ktorí by v každom magazíne radi našli recepty na rôzne témy.

Na svojich 16-tich stranách v úvode ponúka novú rubriku Tri nápady na..., tentoraz tri recepty na Chutné bravčovinky: Medové rebierka z prasiatka, Pomaly pečené trhané bravčové a Bravčové marinované souvlaki.

Na ďalšej dvojstrane sa predstavia nové rubriky: Sezóna, tentoraz venovaná reďkovke a zdravým receptom z nich; Tipy & Triky & Nápady, rubrika plná užitočných správ a správičiek do kuchyne aj domácnosti a rubrika Novinky na pultoch. Dvojstranu uzatvára tip na Pekné víno na váš stôl. Nová pravidelná rubrika pre milovníkov vína tentoraz predstavuje víno pre jedinečnú príležitosť – Zuzkin Pinot 2015 od uznávaného slovenského vinára Jozefa Repu.



Ďalšie strany sú venované rokmi preverenej rubrike Dnes varí... , ktorá je pripravovaná spolu s najlepšími šéfkuchármi Slovenska. V tomto čísle ponúkame deväť originálnych RECEPTOV na tému ČAROVANIE S VAJÍČKOM od Jána Cigánika, šéfkuchára hotela Vienna House Easy v Bratislave.

Budú to recepty na: Crosstiny so špenátom a s prepeličím volským očkom, Vajíčka s cviklovo-avokádovou plnkou, Nákyp „tortilla de patata“ s chorizom, Kuskusový šalát so strateným vajcom, Závin s vajíčkovo-zeleninovou plnkou, Roládu z panenky, zo špenátu a z vajec, Dezert Aljaška s bielkovým snehom, Čokoládovú tortičku s penou z prosecca. V rubrike Škola varenia šéfkuchár Ján Cigánik krok za krokom učí, ako pripraviť zdravú Špenátovú polievku s pošírovaným vajíčkom.

Záver magazínu je vyhradený, tak ako doteraz, populárnym rubrikám Po dobrom jedle (stĺpček profesora Fedora Malíka, vinára a enológa) a To naj z varecha.sk - k trom receptom na jednu tému z populárneho kulinárskeho portálu však pribudne ešte nová rubrika Sladká bodka na záver.

Uvedenie vynovenej piatkovej vkladanej prílohy denníka Pravda vydavateľstvo PEREX, a. s., podporuje aj čitateľskou SMS súťažou o ceny dovedna za vyše 1 100 €. Čitateľky a čitatelia magazínu Varecha v nej môžu vyhrať kávostroj v cene 429 €, dva prekvapkávacie kávovary v cene 49 €, tri varné kanvice v hodnote 39 €, tri šľahače v hodnote 29 € a desať tyčových mixérov v hodnote 39 €.

Nezabudnite, už v piatok 16. marca v Pravde nový magazín Varecha, ktorý prináša v novom dizajne nové recepty a nové rubriky.





Diskusia k článku







 



TOPlist