Súťaž:
Už je to tu! SÚŤAŽ o kurzy varenia so šéfkuchárom Gabom Kocákom

Redakcia Varecha.sk, 10. mája 2017     10 minút čítania

Poďte variť s Varechou! Ako? Je to jednoduché: Zverejnite svoj recept na Varecha.sk a v našej súťaži Varíme s Varechou vyhrajte kurzy varenia.



Jar je v plnom prúde. Zo záhrad a polí sa na náš trh konečne dostáva čerstvé ovocie a zelenina, ktoré lákajú skúšať stále nové a nové recepty. Ak také máte, sem s nimi! A vaša snaha môže byť odmenená, ak práve ten váš recept vyhrá. Na Vareche sa predsa súťaží každý mesiac o atraktívne kurzy varenia s tými najlepšími kuchármi.

Tento krát môžu piati z vás vyhrať v našej súťaži Varíme s Varechou fantastický kurz varenia s majstrom improvizácie - šéfkuchárom Gabom Kocákom. V škole varenia Radosť variť v bratislavskom Poluse sa na kurze s názvom Family Streetstyle à la Kocák naučíte od tohto skúseného a šarmantného kulinárskeho mága pripraviť jedlá ako stvorené pre rýchy životný štýl. Ako bonus si každý víťaz kurzu môže so sebou zobrať ešte jednu osobu.



Ako sa zapojiť do súťaže

Je to veľmi jednoduché: Do konca mája 2017 pridajte na Varecha.sk nový recept s fotografiou a pri zadávaní receptu zakliknite súhlas so zaradením receptu do súťaže Varíme s Varechou.

Čím viac receptov, tým väčšia šanca na úspech.

Kto vyhráva

Hodnotenie súťažných receptov bude prebiehať nasledovne:

1. Na stránke Varecha.sk

Vyhrávajú štyria súťažiaci, recepty ktorých si pridá najviac používateľov Varecha.sk do svojej kuchárskej knihy počas trvania súťaže. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehne vždy v prvý deň po ukončení súťaže.

2. Na facebookovej stránke Varíme s Varechou

Všetky súťažné recepty budú pridané aj na našu facebookovú stránku Varíme s Varechou. Ďalší víťaz našej súťaže bude autor toho receptu, ktorý získa najviac lajkov počas trvania súťaže. Vyhodnotenie počtu lajkov prebehne vždy v prvý deň po ukončení súťaže.

Aká bude výhra

Celkom piati víťazi májového kola súťaže Varíme s Varechou získavajú kurz varenia pre 2 osoby s Gabom Kocákom, ktorý vás presvedčí o tom, že varenie s ním je vždy zážitok. Kurz sa uskutoční v nedeľu 18. júna 2017 od 11.00 hodiny v škole varenia Radosť variť v Polus City Center v Bratislave.

Gabo Kocák začínal ako pomocník v kuchyni, avšak gastronómii "prepadol" natoľko, že sa jej začal venovať profesionálne. Po rokoch praxe v zahraničných aj michelinovských reštauráciách sa usadil na Slovensku, aby viedol viaceré top reštaurácie ako napríklad Grand Hotel Kempinski High Tatras. V súčasnosti má svoju reštauráciu Culinarium v Starom Smokovci, ktorá je inšpirovaná najmä škaninávskou kuchyňou. Hostia z jeho reštaurácie nikdy neodchádzajú znudení, pretože na tanieri nájdu komplexný gastronomický zážitok.


Archív školy varenia Radosť variť




Všetky súťažné recepty nájdete tu.




Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína v pondelok 1. mája 2017 a končí v stredu 31. mája 2017 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Vyhrávajú 4 súťažiaci, recepty ktorých boli na Varecha.sk uverejnené ako nové počas trvania súťaže a pridá si ich najviac používateľov Varecha.sk do kuchárskej knihy. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehne vždy v prvý deň po ukončení súťaže.
  • Vyhráva aj ďalší súťažiaci, recept ktorého bol na Varecha.sk uverejnený ako nový a počas trvania súťaže získa najviac lajkov na facebookovej stránke Varíme s Varechou počas trvania súťaže. Vyhodnotenie počtu lajkov prebehne vždy v prvý deň po ukončení súťaže.
  • Každý z piatich víťazov si môže na kurz pozvať ešte jednu osobu.
  • Hodnota výhry (kurz pre 1 osobu) je 30 eur, nie je ju možné zameniť za finančnú hotovosť.
  • Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Mená výhercov a ocenené recepty zverejníme na Varecha.sk po ukončení súťaže. Výhercov budeme kontaktovať na e-mailových adresách, ktoré uviedli pri registrácii na Varecha.sk.
  • Čerpať výhru môže výherca len osobne. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 10. júna 2017 skontaktovať výhercu, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Ak výherca oznámi, že čerpať výhru nebude, výhra bude posunutá ďalšiemu súťažiacemu, ktorý nasleduje v rebríčku počtu uloženia receptu do kuchárskych kníh.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Podľa § 15 ods. 1 zákona č. 122/2014 v znení neskorších predpisov uvádzame:
    a) identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ) b) identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Červeňova 32, 811 03 Bratislava, IČO: 44753772
    c) účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže za účelom losovania a rozposielania výhier
    d) zoznam osobných údajov:
    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • pohlavie – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • vek, dátum narodenia – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • meno – pri neregistrovaných účastníkoch
    • e-mailová adresa
    e) doplňujúce informácie:
    • poučenie o dobrovoľnosti: Účastník súťaže/dotknutá osoba spolu s poskytnutím osobných údajov vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, svoje osobné údaje poskytol Usporiadateľovi dobrovoľne a kedykoľvek môže písomne požiadať o skončenie ich spracovávania a to bezplatne na adrese Usporiadateľa.
    • čas platnosti súhlasu: súhlas je poskytovaný na dobu do odvolania, alebo na dobu počas ktorej je účastníkom súťaže eventuálne Usporiadateľom zverejňovaná súťažná fotografia, recept, nápad (návod) alebo iný príspevok. Súhlas možno odvolať bez uvedenia dôvodu.
    • tretie strany: Usporiadateľ neposkytuje v rámci prevádzkovania portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk osobné údaje účastníkov tretím stranám,
    • okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk,
    • forma zverejnenia: Usporiadateľ zverejní na webových stránkach portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk len údaje výhercov,
    • tretie krajiny: prenos zverejnených osobných údajov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.
  • Všetky poskytnuté osobné údaje môžu byť použité na marketingové aktivity spoločnosti P E R E X, a.s. a na účel poštovej či telefonickej komunikácie počas trvania súťaže, zasielania výhier a na účel zasielania aktuálnych ponúk vydavateľstva P E R E X, a.s.. Účastník súťaže berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke www.pravda.sk.

Diskusia k článku

radox1
preco aspon 2 recepty nevyberie samotny Kocák?
jujoska
@Radox1 (10.5.2017 08:43)

ale on by zrejme vybral recept niekoho, kto uz varit vie, to by bola skoda, nemyslis?
radox1
takze podla teba maju ist ku kocakovi ti co varit nevedia a zaroven vyhraju sutaz podla tychto pravidiel?navyse aj ti co vedia varit sa zdokonaluju a ucia cely zivot.
jujoska
@Radox1 (10.5.2017 11:13)

nuz tak to tu chodi bohuzial. moja odpoved bola myslena ironicky, asi to tak nevyznelo
redakcia
@Radox1 (10.5.2017 08:43)

Nateraz su pravidla vyberu vitaznych receptov v tejto sutazi nastavene takto. Ale napad je to dobry, mozno niekedy v buducnosti v nejakej inej sutazi vyuzijeme aj tento sposob vyberu vitaznych receptov.
staflik
@Radox1 (10.5.2017 11:13)

Napíš rovno, že sa chceš zúčastniť a majú vybrať teba, nemusíš chodiť okolo horúcej kaše.
staflik
@Radox1 (10.5.2017 17:06)

Tak ja nemám takú potrebu, inšpiráciu si viem nájsť svojpomocne, dnes je dosť možností. A tebe zostane len dlhý nos, pravidlá treba rešpektovať, platia pre všetkých.
radox1
@Staflik (10.5.2017 17:11)

nezostane,lebo sem za tychto podmienok ziaden recept nepridam,nakolko viem ze nemam sancu vyhrat,lebo sa otvorene staviam k receptom a falosnu solidaritu nechavam za dverami.a tu ani nejde o vyhru,ale o stretnutie s nim a vymenit si poznatky o vareni.a keby uz,vyhercov urci dotycny kuchar a rozhodne kvalita.




 



TOPlist