Trendy:
TV Varecha - nová slovenská internetová televízia

Redakcia Varecha.sk, 20. decembra 2018     4 minúty čítania

Na Slovensku začala vysielať nová internetová televízia o varení a jedle, a tvoria ju aj recepty inšpirované tvorbou vás Varecháčov.

Najväčší slovenský receptový portál Varecha.sk má pre svojich verných návštevníkov novinku. V týchto dňoch na trh pribudla nová internetová televízia TV Varecha.

Táto nová televízia je prepojená s vaším obľúbeným webom Varecha.sk a bude zverejňovať videorecepty, chystajú sa aj relácie o varení, jedení a ďalšie zaujímavé programy. Mnohé videorecepty budú inšpirované tvorbou vás Varecháčov, a zaujímavé recepty sfilmujeme do televíznej podoby. Neskôr by sme radi pozvali aj obľúbených Varecháčov, aby varili u nás v televízii. Videá bude Televízia Varecha zverejňovať na svojej webovej stránke tv.varecha.sk, na vlastnom Youtube kanáli, na Facebooku a videá bude zároveň vysielať aj prostredníctvom svojej Instagramovej televízie.



Cieľom projektu je zatraktívniť obsah webu Varecha.sk, osloviť mladú cieľovú skupinu, ktorej ponúkame TV Varecha vo všetkých platformách (smartphone, tablet, počítač), uviedla šéfka projektu Olga Dúbravská.

Televízia Varecha je určená tým ľuďom, ktorí chcú vidieť ako sa nejaké jedlo varí, ale nechce sa im čítať textové recepty. Je lepšie raz vidieť, ako stokrát čítať, dodal projektový manažér Tomáš Abaffy, ktorý stál aj pri zrode webu Varecha.sk v roku 2009.


TV Varecha pripravuje takéto jednoduché videorecepty


Napríklad videorecept na Šuhajdy si za prvý deň na Facebookovej stránke Varecha.sk pozrelo 37 tisíc ľudí a viac než 1600 ľudí ho zdieľalo so svojimi priateľmi na Facebooku.

Videorecept na Šuhajdy


V súčasnosti tvoria obsah TV Varecha najmä video recepty, priebežne k nim budú pribúdať nové rubriky a relácie. Chceme dať priestor mladým foodblogerom, reštauráciám, veľkovýrobcom potravín atď.

Tento týždeň na TV Varecha už varili aj slávne osobnosti - speváčka Natália Hatalová pripravila Palacinky plnené mäskom a exmarkizáčka Eva Černá pripravila Pečené mäsko s gaštanmi, kukuricou a hruškami

Ako sledovať TV Varecha?


Novú televíziu môžete sledovať cez internet, a tu je niekoľko spôsobov:

1.) Na webstránke: tv.varecha.sk
2.) Cez Youtube kanál: varecha.sk/you­tube
3.) Cez Facebook na: facebook.com/va­rechask
4.) Cez Instagram a IG TV stačí followovať profil @varechask

Dobrú chuť!



Diskusia k článku

cesminaz
Vyzerá to na velmi pekný a úspešný nový kanál :-) Prajem vela úspechou a chut do varenia.Podla mna je to výborný nápad sfilmovat aj niektoré z našich varecháčskych receptov :-) Nech sa vám darí.
jerica
Kolektív @redakcia. Potešila som sa, gratulujem, v r.2019 bude varecha.sk oslavovať desiate výročie, v predstihu si dala krásny darček:-) potešila som sa tomu nafilmovanemu prvému receptu na šuhajdy, prišiel ako na zavolanie :-) ďakujem :-) Všetkým prajem počas Vianoc, stíšenie , v
rodinách pokoj a mier.
evelynba
Blahoželám a držím palce. Podľa receptu na šuhajdy to naozaj vyzerá prehľadne, jasne a názorne. Je to naozaj tak, ako je uvedené vyššie: lepšie raz vidieť ako stokrát čítať.
evelynba
P.S. Ale som sklamaná, milá @Redakcia , ani na stránku tv.varecha ani na youtube sa mi to nedá otvoriť, píše mi že tieto stránky používajú nepodporovaný protokol. A na FB nechodím. Takže pre mňa zatiaľ nič. Môžem si len dokola pozerať šuhajdy. :-(
evelynba
@Redakcia (21.12.2018 07:52)

Nie, milá redakcia, otvorí sa mi okno kde je napísané: "Tento web nedokáže poskytnúť zabezpečené pripojenie. Web tv.varecha.sk využíva nepodporovaný protokol." A pod tým ešte taká pre mňa záhadná skupina písmen ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
Keď tam kliknem na možnosť Podrobnosti, tak ešte napíše toto:
"Klient a server nepodporujú spoločnú verziu protokolu SSL ani šifrovaciu súpravu. Je to pravdepodobne spôsobené tým, že server vyžaduje podporu šifrovacieho algoritmu RC4, ktorý sa už nepovažuje za bezpečný."
A to je úplne všetko.
Možno vám to bude jasné, ale ja nie som PC maniak, iba obyčajný laický užívateľ, takže si s tým neviem nič počať.
tomas
@Evelynba (21.12.2018 08:16)
Dal som technický problém preveriť, zatiaľ na žiadnom počítači, kde som to pozeral sa to nevyskytlo.

Tu je aj alternatívna linka, pre Youtube kanál:
 www.youtube.com/channel/UCVivFP-uTn-bVgWdQx4OLLQ...



V každom prípade
 tv.varecha.sk/hlavna-stranka/...


by mala ísť

Problém s certifikátom preverujú, že či v čom je problém. Aj keď mám pocit, že je rovnaký ako na samotnej Varecha.sk....
bubaya
@Evelynba (21.12.2018 08:16)

Určite máš mozilla firefox, tá to zvykne robiť, s varechou problém nie je. Skús si zmeniť prehliadač na google chrome. Alebo je problém antivírus, tam potom treba povoliť pripojenie na varechu.
45678
@Vrechaci , moderátori,blahoželám a držím palce,aby ste mali úspech v novovytvorenej aktivite:)
Prajem Vám, všetkým, krásne vianočné sviatky, v kruhu svojich rodín ,aby ste si oddýchli od každodenných povinností.:-)
bubaya
Varecháči, blahoželám k spusteniu kanálu. Páči sa mi, že pri videu je odkaz na recept, takže nemusím čakať, kým sa dozviem, čo k tomu všetko potrebujem. Len ma irituje to Mäsko....pečené mäsko, plnené mäskom....Ale ja som taký vrták. Vrtáčka? Vŕtačka?
evelynba
@Tomas (21.12.2018 14:01)

Nejde.... ale nevadí, zrejme je problém u mňa, robí mi to napr. aj na stránke nahuby a pritom moja polovička to v mobile normálne otvorí. Nič to, doteraz stačila klasická Varecha, bude stačiť aj naďalej. V každom prípade ďakujem za snahu o riešenie a prajem celej redakcii krásne sviatky a veľa ďalších úspechov v novom roku 2019.
evelynba
@Bubaya (21.12.2018 14:51)

ďakujem za snahu, milá @Bubaya , ale nemám Mozillu, mám Google chrome. Takže pes bude zakopaný niekde inde. Pekné sviatky prajem.
rubyrom
Mám radost za tuto televizi, určitě budu častým divákem. přeji hodně štěstí a úspěchů!






 



TOPlist