TOP 30 receptov (september 2019):
Najlepšie sú opäť placky

Redakcia Varecha.sk, 3. októbra 2019     11 minút čítania

Zdá sa, že placky máte radi. Po minulomesačných víťazných chlebových plackách sa najukladanejším septembrovým receptom stali rýchle cesnakovo-syrové placky od tej istej autorky, od Cesminaz.



Foto: Cesminaz

Do receptovej súťaže bol automaticky zaradený každý nový recept aj s fotografiou pripraveného jedla, pridaný na náš portál Varecha.sk v termíne od 1. septembra 2019 do 30. septembra 2019. Zo súťažných receptov sme vytvorili 30-miestny rebríček najpopulárnejších, o ktorých rozhodli užívatelia Varecha.sk. Tí si recepty, ktoré sa im páčili, ukladali do svojich virtuálnych kuchárskych kníh. Ak dva alebo viac receptov bolo na rovnakom mieste, tak ich uvádzame všetky. Podľa počtu uložení sme pripravili nasledujúci rebríček najobľúbenejších septembrových receptov.

1.Recept - Syrové plackyRýchle cesnakovo-syrové placky339 kuchárskych kníh
2.Recept - Trdelník na plechuTrdelník na plechu (fotorecept)260 kuchárskych kníh
11.Recept - Cestoviny s kapustouSedliacka bieda (fotorecept)154 kuchárskych kníh
15.Recept - DžadkyDžadky (fotorecept)138 kuchárskych kníh
15.Recept - Bravčová panenka na víneVýborná bravčová panenka Portugal138 kuchárskych kníh
18.Recept - Čokoládový zákusokMozartov zákusok (fotorecept)125 kuchárskych kníh
19.Recept - Pudingový zákusokSladké pokušenie 124 kuchárskych kníh
20.Recept - Olivové bagetyBagetky s olivami (fotorecept)122 kuchárskych kníh
22.Recept - Kysnuté maslové rožtekyMäkké maslové rožky (fotorecept)120 kuchárskych kníh
26.Recept - Domáce horalkyDomáce horalky (fotorecept)104 kuchárskych kníh
28.Recept - Zemiakové plackyZemiakové placky (fotorecept)94 kuchárskych kníh
29.Recept - Pizzové koláče Pizzové slimáky 92 kuchárskych kníh

Vyhodnotenie súťaže - vyžrebované recepty septembra 2019

Z receptov, ktoré sa umiestnili v našom septembrovom rebríčku najobľúbenejších receptov sme vyžrebovali tri, ktorých autori získavajú tieto ceny:



1. cena: Sadu 6 kvalitných nerezových nožov Berlingerhaus a knihu 77 tradičných receptov získava autor receptu Mozartov zákusok .



2. cena: Knihu Taliansko na tanieri získava autor receptu Buchty parené na jablkách .



3. cena: Knihu Smoothies a ovocné šťavy získava autor receptu Kefírový ovocný koláč .

Výhercov budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú zadali pri registrácii na Varecha.sk.




Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?





Diskusia k článku

siuuu
Gratulujem výhercom aj autorom TOP 30-tky receptov a ďakujem všetkým , ktorí prispeli uložením mojich receptov do svojej KK k ich zaradeniu medzi TOP 30.
haji
Výherkyním cen blahopřeji a všem autorům nejen TOP 30-tky receptů - september 2019 děkuji za to, že s námi své recepty sdílejí! Krásná práce! A speciálně @Cesminaz blahopřeji k 1. místu v Top 30 september 2019 - super recept, krásná práce!
kucharka
Aj ja vsetkym gratulujem a dakujem za super recepty o ktore sa s nami delite...
Same dobroty....
frezia68
Práve som sa dozvedela,že výherkyňa @Cesminaz poprosila redakciu,aby jej výhru-knižku Taliansko na tanieri , poslali mne. Pretože nemáme TS a nemám ani kontakt,týmto ďakujem a veľmi rada príjmem. Už len preto,že taká šikovná Varecháčka,ako @Cesminaz je,myslela na mňa. Posielam srdečný pozdrav do Maďarska a želám pekný zvyšok dňa :-).
cesminaz
@frezia68 (4.10.2019 17:20)

Milá @Frezia považujem ta za skvelú Varecháčku s mnohými dobrými receptami,prevažne bezlepkovými,ktoré určite ocení vela ludí :-) Som rada,že si knihu prijala.Pozdravujem ta a prajem príjemný víkend!
cesminaz
Výhercom blahoželám a aj všetkým tým čo sa umiestnili v Top30 :-) A dakujem tiez všetkým,ktorý si s dvôverou uložili moje recepty do KK.Pekný den všetkým :-)
sonulienka
Srdečne ďakujem za výhru a taktiež srdečne ďakujem všetkým ktorých moje recepty oslovia a uložia si ich do KK. Dúfam ak ich vyskúšajú, že im budú chutiť.
frezia68
Pripájam sa ku gratulantom všetkým výhercom,aj umiestneným v TOP 30 :-) . Ale aj všetkým,ktorí ešte pridávajú recepty. Včera som tu chcela srdiečkovať niektoré komentáre,ale nadá sa,škoda. A tá nová verzia má aj prínos pre mňa v tom,že ukazuje čítanosť mojich receptov (privítala by som možnosť vidieť čítanosť všetkých pridaných receptov ). Žasla som,keď recept Sedliacka bieda mala čítanosť 32,2 tisíc zobrazení. Mne sa nechce veriť,že až toľko ľudí má záujem o naše recepty a to vedie k zamysleniu a k zodpovednosti za každý pridaný recept. Pekný deň všetkým ,hoci tu upršaný :-) .




 



TOPlist