Súťaž:
Top 12 jedál uvarených podľa zahraničných receptov - recepty mesiaca

Redakcia Varecha.sk, 3. júla 2013     6 minút čítania

VÝSLEDKY SÚŤAŽE recept mesiaca jún 2013 o najlepšie recepty na jedlá uvarené podľa zahraničných receptov od používateľov Varecha.sk podľa hodnotenia našich návštevníkov.

Varecha.sk má pre vás každý mesiac novú súťaž. V mesiaci jún 2013 ste mohli súťažiť s receptami na najlepšie jedlá uvarené podľa zahraničných receptov. O najlepších receptoch rozhodli používatelia Varechy. Čím viac ľudí si zabookmarkovalo recept do svojej Kuchárskej knihy, tým sa zobrazí vyššie v rebríčku. Tu sú výsledky TOP 12 najlepších jedál uvarených podľa zahraničných receptov.


Najlepšie jedlá uvarené podľa zahraničných receptov - jún 2013


Recept, ktorý vyhráva 1. cenu:
1. Grécky cviklový šalátGrécky cviklový šalát284 kuchárskych kníh

Recept, ktorý vyhráva 2. cenu:

Recept, ktorý vyhráva 3. cenu:
3.Millefoglie al cioccolatoMillefoglie al cioccolato196 kuchárskych kníh



Ďalšie skvelé recepty na jedlá uvarené podľa zahraničných receptov, ktoré hmotnú cenu tento mesiac nevyhrávajú...
7.Eclairs (fotorecept)Eclairs (fotorecept)178 kuchárskych kníh
9.Hortobáďská krkovičkaHortobáďská krkovička169 kuchárskych kníh
11.Turecký vajíčkový šalát 2Turecký vajíčkový šalát 2162 kuchárskych kníh
12.Arašidové sušienky (fotorecept)Arašidové sušienky (fotorecept)162 kuchárskych kníh

Výhry za zahraničné recepty


V mesiaci jún ste súťažili o výhry v hodnote 114 eur:


1. cena


Prvú cenu stolný gril Zelmer 40Z011 vyhráva Adina1 z Bytče za svoj recept Grécky cviklový šalát.

2. cena


Druhú cenu - stolný minimixér Philips HR 2860/55 - vyhráva Medovnicek zo Senice za svoj recept Martinkine (ne)kysnuté koláčiky, ktorý si pridalo 209 ľudí do kuchárskej knihy.

3. cena


A tretiu cenu - kuchársku knihu Provence - vyhráva Domi454 za recept na Millefoglie al cioccolato, ktorý si pridali ľudia do 196 kuchárskych kníh.

Víťazom srdečne gratuľujeme. A ďakujeme za účasť aj ostatným, ktorí tento mesiac nevyhrali, majú šancu vyhrať budúci mesiac v súťaži na júl 2013.
Viac o tejto súťaži

Diskusia k článku

marianne
tak to zaujimave teda je:-) neviem ci to ukladanie do KK je az taky dobry napad,by som to trosku poprehadzovala:-))...ale vyhercom srdecne gratulujem a nech si uziju cien, su kraasne...
cesminaz
naozaj zaujimave vysledky ;-) vyhercom srdecne gratulujem ;-DD
ailuj82
Keď tu sa dá prihlásiť na viaceré prezývky a ukladáš a prihlasuješ a ukladáš..... :(
hjarta
Zo srdca gratulujem vsetkym vyhercom. Pekny den.
frezia68
Martinka je asi zo zahraničia......či ? Asi nemuseli byť zahraničné recepty,nebola som tu dlhšie,tak som prekvapená výsledkami.Ale výhercom blahoželám,lebo recepty sme si uložili a teda sami sme si výhercov vybrali.Asi boli aj na jún zmenené podmienky súťaže dodatočne ? Ešte že sa nesúťaží o 1000.-eur od @2010 :-)))))
pepan
Margaretka ved aj ceska republika je zahranicie ak myslis tie kolace od medovnicek :D
pusta
@pepan ,nemyslela som práve len koláčiky, ale celé poradie, ak nevadí...:D
hádam sa môžem vyjadriť, prečo je poradie nejasné, nemyslíš????
pusta
@pepan , nie nie som.
len som povedala svoj názor, ak dovolíš. to hádam smiem tak isto, ako každý jeden...
to je celé.
evusik
@pusta ty si sa tak rozúrila, že si nevyhrala, že píšeš do dvoch rôznych článkov a ani o tom nevieš :-)
pusta
@evusik , áno máš pravdu, ale to je len tvoja pravda. ja ti ju neberiem :-)
afataga
vyhercom blahozelam, zasluzia si to a kto chce, nech sa rozculuje :-)
tomas
@ailuj82 rozmýšľame, že na napady.pravda.sk spravíme súťaž inou formou.
jerica
určite zaslúžené, tak si to určili registrovaní na vareche, netreba sa čudovať, gratulujem všetkým, aj čo nedostali cenu, venovali čas pri varení s fotením a pridávaním na portál varecha.sk, v kútiku srdiečka bola moja favoritka s receptom na holandskú jablkovú tortu, bolo to o vlások, je to čestné a nie je čo riešiť:-) to je môj názor.
palokuchki
Tiez gratulujem vsetkym vyhercom. Ja som tiez prekvapena z vysledkov, typovala som ine recepty na vyhru, ale co uz. Zvolili sme si takyto system vyberu na vyhry, mnozstvo receptov pridanych v KK, tak nie je tu co riesit. Aj keby to ako bolo, nikdy to nebude tak, ze vsetcia budu spokojni a vysledkami.
pusta
blahoželám výhercom, i každému jednému účastníkovi....
@jerica , krásne si to povedala, aj za mňa, ako keby si mi čítala myšlienky:-) a vystihla
adina1
Úúúúha....ďakujem vám za hlasy .... úprimne, z víťazstva sa veľmi tešíííím a som príjemne prekvapaná aj ja sama - nečakala som taký záujem o môj receptík.... víťazstvo ma teší o to viac, že som tu registrovaná iba raz, vlastné recepty si do KK nepridávam a nikto z mojej rodiny ani z okolia netuší, kto sa skrýva pod nickom adina1 ... takže ak sa niekto domnieva, že som si víťazstvo "naťukala" sama albo som ho získala nejakým podvodným spôsobom, veľmi sa mýli .... čestnosť je mojou prioritou .... ešte raz ĎAKUJEM LEN A LEN VÁM !!!
mariamka
ja sa tiez pripajam ku gratulantom, aj ked mi tentoraz tipy nevysli tak ako pri polievkach, tento vitazny salatik je jednoduchy, ale zdravy, sviezi, prekvapujuco ale regulerne vyhral ,, podla mna taky tichy skromny favorit :) netreba sa za nic ospravedlnovat a nic zdovodnovat mila @adina1 myslim ze nic z toho co uvadzate nenapadlo nikoho ani omylom, uzite si vyhru :) druhe kolaciky aj ten famozny tisiclistovy sa mi pacia tiez a prajem im vyhry :)
medovnicek
Všetkým vám veľmi pekne ďakujem za milé ohlasy a gratulácie. Keď som ten recept pridávala, tak som vôbec netušila, že aj on bude v nejakej súťaži. Aj keď som samozrejme registrovala, že tu nejaká súťaž prebieha - hlavne z tej búrlivej diskusie. A samozrejme ma teší, že vás tie koláčiky zaujali:):):)!
mracik9
výhercom srdečne blahoželám,aj moja torta je tam,som šťastná že sa páčila a dúfam že si ju všetci upečú :))
ywett
Všetkým výhercom srdečne gratulujem! :-)
tinca
aj ja srdečne blahoželám výhercom,prajem vám to,potešte sa s výhrami :)
janger
Chcem podakovat vsetkym, ktori si pridali moju jablkovu tortu do KK. Velmi si to vazim a bola som prekvapena, ze az tolkym ludom sa tento recept pacil. @jerica , Jarmilka, si zlata :-), dakujem ti. Vitazom blahozelam.
adina1
mariamka, moja reakcia bola taká práve kôli komentáru od pani ailuj82 ... zrejme tejto dotyčnej dáme sú podobné praktiky blízke, mňa osobne by ani vo sne nenapadlo snažiť sa o výhru nečestným spôsobom... varím aj súťažím pre radosť .... :-)))
iva63
Veľmi pekne ďakujem všetkým, ktorých zaujali moje Eclairs a uložili si ich do KK...zároveň srdečne blahoželám víťazom :-)
evusik
@adina1 nenechaj si kaziť radosť z výhry... tu sa určite nič nečestné nedialo... aj keď na jednej strane sme tak my všetci rozhodli, na strane druhej sa s tým niektorí nevedia zmieriť... čudné...
páči sa mi čo si napísala, že varíš aj súťažíš pre radosť... myslím, že to platí pre väčšinu z nás...
ešte raz všetkým umiestneným aj zúčastneným gratulujem :-)




 



TOPlist