SÚŤAŽ:
Začnite v januári plniť svoje kulinárske predsavzatia a vyhrajte!

Redakcia Varecha.sk, 5. januára 2019     7 minút čítania

Dali ste si do nového roka aj nejaké gastronomické predsavzatia? Napríklad, že začnete viac variť domácu stravu, vypekať poctivé koláče alebo skúšať netradičné kombinácie chutí? Tak je čas začať. Ak sa o svoj recept podelíte s nami na Varecha.sk, môžete aj niečo pekné vyhrať!



Pravidelne každý mesiac prebieha na našej stránke súťaž, v ktorej hľadáme najlepšie recepty. Nie inak je tomu aj v januári. Pridajte na Varecha.sk nový recept aj s fotografiou, ak sa váš recept dostane do tridsiatky najobľúbenejších, máte šancu vyhrať.

Do januárového kola receptovej súťaže automaticky zaradíme každý nový recept aj s fotografiou pripraveného jedla pridaný na náš portál Varecha.sk v termíne od 1. do 31. januára 2019. Po skončení súťaže zostavíme rebríček 30 receptov, ktoré si naši užívatelia najviac ukladali do svojich kuchárskych kníh. Z nich potom vyžrebujeme 3 recepty, ktorých autorov odmeníme hodnotnými cenami.

O čo hráte v januárovom kole našej súťaže?



1. cena
Kuchynská zástera, nákupná taška a chňapka s logom Varecha.sk



2. cena
Knihy Recepty našich starých mám a Tradičné remeslá a ich majstri



3. cena
Kniha 77 tradičných receptov


Aj v januári sa tešíme na všetky skvelé recepty!



Na stránke Napady.Pravda.sk sme pre vás aj v mesiaci január pripravili súťaž o top nápad:





Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s. , Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž začína 1. januára 2019 o 0:00 hodine a končí 31. januára 2019 o 23:59 hodine, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Po skončení súťaže bude na Varecha.sk zverejnený rebríček 30 receptov s fotografiou, podľa poradia, v akom boli počas trvania súťaže najviac ukladané do kuchárskych kníh užívateľov Varecha.sk. Z týchto 30 receptov budú vyžrebované 3, ktorých autori získajú výherné ceny uvedené vyššie.
  • Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Rebríček 30 najúspešnejších receptov a vyžrebované recepty zverejníme na Varecha.sk najneskôr 7. februára 2019. Autorov vyžrebovaných receptov budeme kontaktovať na e-mailových adresách, ktoré uviedli pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ)
  • Identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Červeňova 32, 811 03 Bratislava, IČO: 44753772

  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.


  • Spracovanie osobných údajov:
  • Účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže o Najlepšie recepty mesiaca za účelom losovania a rozposielania výhier
  • Zoznam osobných údajov:
    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • e-mailová adresa
    • u autorov vyžrebovaných receptov - meno, priezvisko, adresa a číslo telefónu
  • P E R E X, a.s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313, spracováva Vami vyššie poskytnuté osobné údaje za účelom usporiadania a vyhodnotenia súťaže Najlepšie recepty mesiaca. Vaše osobné údaje budú vymazané najneskôr po vyhodnotení hlasovania a vyhlásení výhercov súťaže, pokiaľ neexistujú iné zákonné lehoty na uchovávanie údajov. Máte právo Vami daný súhlas odvolať a Vaše údaje budú bezodkladne vymazané. Ďalšia účasť na hlasovaní a v súťaži v tomto prípade nie je možná. Odvolať súhlas môžete e-mailom na adresu zodpovednej osoby Peter Šonkol, dpo@perex.sk alebo listom adresovaným usporiadateľovi. Máte právo požadovať prístup, opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj právo na prenosnosť osobných údajov a právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 Zákona č. 18/2018 Z. z..
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.
  • Okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk.


ANKETA: Dali ste si do nového roka nejaké kulinárske predsavzatia?

0,0%



0,0%





Diskusia k článku

komunista
Vysvetlenie rozdielov medzi dijonskou a kremžskou horčicou je pomerne zložité. Do niektorých jedál sa viac hodí dijonská (ku steaku), inde zas kremžská (k párkom) a do ďalších zase ani jedna (fazuľový prívarok). Fazuľový prívarok je najlepší až na druhý deň, keď sa nechá odstáť. Rôzne prívarky sú typické pre slovenskú, poľskú či ruskú kuchyňu. Boršč som ešte nikdy nevaril. Ani neviem, či niekedy budem. Zato pelmene mám rád, ideálne s mäsovou plnkou - veľa mäska. V každom prípade však bez horčice.




 



TOPlist