SÚŤAŽ:
Vyhrajte kurz varenia u šéfkuchára Martina Zahumenského, ktorý varil aj u Gordona Ramsaya

Redakcia Varecha.sk, 1. februára 2017     9 minút čítania

Máme pre vás neopakovateľnú ponuku: Pridajte vo februári recept na Varecha.sk a súťažte o kurz varenia s hviezdnym šéfkuchárom. Martin Zahumenský varil v reštauráciách ocenenými michelinovskými hviezdami a bol porotcom v slovenskej verzii súťaže MasterChef.



Vo februári oslavujú sviatok všetci zaľúbení, preto sme aj my z lásky k vám - našim Varecháčov - pripravili niečo, čo sa nebude len tak rýchlo opakovať. Vo valentínskom kole našej súťaže Varíme s Varechou môžu až piati z vás vyhrať jedinečný kurz varenia, na ktorý môžu zobrať aj svojho partnera. Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť!

Vydolujte zo svojich receptových zošitov alebo vymyslite tie najlepšie recepty, zverejnite ich na Varecha.sk a súťažte o kurzy v škole varenia Radosť variť v bratislavskom Poluse. Ak váš recept zvíťazí vo februárovom kole, už v marci sa môžete učiť variť so šéfkuchárom Martinom Zahumenským, ktorý bol porotcom v slovenskej verzii súťaže MasterChef a svoje kulinárske schopnosti predvádza vo významných svetových reštauráciách.




Ako sa zapojiť do súťaže

Je to veľmi jednoduché: Do konca februára 2017 pridajte na Varecha.sk nový recept s fotografiou a pri zadávaní receptu zakliknite súhlas so zaradením receptu do súťaže Varíme s Varechou. Čím viac receptov, tým väčšia šanca na úspech.

Kto vyhráva

Hodnotenie súťažných receptov bude prebiehať nasledovne:

1. Na stránke Varecha.sk

Vyhrávajú štyria súťažiaci, recepty ktorých si pridá najviac používateľov Varecha.sk do svojej kuchárskej knihy počas trvania súťaže. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehne vždy v prvý deň po ukončení súťaže.

2. Na facebookovej stránke Varíme s Varechou

Všetky súťažné recepty budú pridané aj na našu facebookovú stránku Varíme s Varechou. Ďalší víťaz našej súťaže bude autor toho receptu, ktorý získa najviac lajkov počas trvania súťaže. Vyhodnotenie počtu lajkov prebehne vždy v prvý deň po ukončení súťaže.

Aká bude výhra

Celkom piati víťazi získavajú kurz varenia so šéfkuchárom Martinom Zahumenským, s ktorým sa naučíte pripravovať skvelé svetové lahôdky. Kurz sa uskutoční v sobotu 25. marca 2017 od 11.00 hodiny v škole varenia Radosť variť v Polus City Center v Bratislave. Každý z piatich víťazov si môže na kurz pozvať ešte jednu osobu.

Martin Zahumenský pochádza od Trenčína, pôsobil vo viacerých reštauráciách ocenených Michelinom, ako sú Texture a Hibiscus. V slávnej londýnskej reštaurácii York & Albany, ktorá patrí Gordonovi Ramsaymu, strávil rok. Vo Veľkej Británii získal titul Kuchár roka. Momentálne žije v talianskom Toskánsku.



Archív Martina Zahumenského




Všetky súťažné recepty nájdete tu.




Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína v stredu 1. februára 2017 a končí v utorok 28. februára 2017 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Vyhrávajú 4 súťažiaci, recepty ktorých boli na Varecha.sk uverejnené ako nové počas trvania súťaže a pridá si ich najviac používateľov Varecha.sk do kuchárskej knihy. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehne vždy v prvý deň po ukončení súťaže.
  • Vyhráva aj ďalší súťažiaci, recept ktorého bol na Varecha.sk uverejnený ako nový a počas trvania súťaže získa najviac lajkov na facebookovej stránke Varíme s Varechou počas trvania súťaže. Vyhodnotenie počtu lajkov prebehne vždy v prvý deň po ukončení súťaže.
  • Každý z piatich víťazov si môže na kurz pozvať ešte jednu osobu.
  • Hodnota výhry (kurz pre 1 osobu) je 30 eur, nie je ju možné zameniť za finančnú hotovosť.
  • Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Mená výhercov zverejníme na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercov budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú uviedol ako registračnú na Varecha.sk.
  • Čerpať výhru môže výherca len osobne. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 20. marca 2017 skontaktovať výhercu, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Ak výherca oznámi, že čerpať výhru nebude, výhra bude posunutá ďalšiemu súťažiacemu, ktorý nasleduje v rebríčku počtu uloženia receptu do kuchárskych kníh.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Podľa § 15 ods. 1 zákona č. 122/2014 v znení neskorších predpisov uvádzame:
    a) identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ) b) identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Červeňova 32, 811 03 Bratislava, IČO: 44753772
    c) účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže za účelom losovania a rozposielania výhier
    d) zoznam osobných údajov:
    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • pohlavie – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • vek, dátum narodenia – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • meno – pri neregistrovaných účastníkoch
    • e-mailová adresa
    e) doplňujúce informácie:
    • poučenie o dobrovoľnosti: Účastník súťaže/dotknutá osoba spolu s poskytnutím osobných údajov vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, svoje osobné údaje poskytol Usporiadateľovi dobrovoľne a kedykoľvek môže písomne požiadať o skončenie ich spracovávania a to bezplatne na adrese Usporiadateľa.
    • čas platnosti súhlasu: súhlas je poskytovaný na dobu do odvolania, alebo na dobu počas ktorej je účastníkom súťaže eventuálne Usporiadateľom zverejňovaná súťažná fotografia, recept, nápad (návod) alebo iný príspevok. Súhlas možno odvolať bez uvedenia dôvodu.
    • tretie strany: Usporiadateľ neposkytuje v rámci prevádzkovania portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk osobné údaje účastníkov tretím stranám,
    • okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk,
    • forma zverejnenia: Usporiadateľ zverejní na webových stránkach portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk len údaje výhercov,
    • tretie krajiny: prenos zverejnených osobných údajov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.
  • Všetky poskytnuté osobné údaje môžu byť použité na marketingové aktivity spoločnosti P E R E X, a.s. a na účel poštovej či telefonickej komunikácie počas trvania súťaže, zasielania výhier a na účel zasielania aktuálnych ponúk vydavateľstva P E R E X, a.s.. Účastník súťaže berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke www.pravda.sk.

Diskusia k článku





 



TOPlist