Súťaž s Dr.Oetker:
Jeseň s vôňou škorice + VÝSLEDKY SÚŤAŽE

Inzercia, 26. augusta 2013     4 minúty čítania

Leto sa pomaly blíži ku koncu a v sadoch už dozrievajú jablká. Viete, ako vonia jeseň?



Pre mnohých práve škoricou a jablkami. Šťavnaté jabĺčka obraté priamo zo stromu sa akoby pýtali na jablkový koláč. Či už sa rozhodnete pre závin alebo klasický koláč, chuť jabĺk dokonale zvýrazní škoricový cukor, ktorý bude krásne rozvoniavať v celej kuchyni. Škorica je aromatické korenie známe aj pre svoje liečivé účinky. Pochádza z Ázie a do Európy sa dostala vďaka benátskym obchodníkom. Škoricový cukor od Dr.Oetker jej obsahuje až 11 % a je nenahraditeľným pomocníkom aj na dochutenie ovocných múčnikov, lievancov, krupicovej kaše či kompótov.


Súťaž


Súťažná otázka:

Koľko % škorice obsahuje škoricový cukor Dr.Oetker?
a) 11 %
b) 5 %
c) 1 %
Vaše odpovede posielajte v termíne 19. - 25. 8. 2013 na adresu online@pravda.sk. Do predmetu správy uveďte heslo Oetker.

Po ukončení súťaže vylosujeme troch výhercov, ktorí získajú balíček produktov od spoločnosti Dr.Oetker.




Výsledky súťaže


Balíčky produktov od spoločnosti Dr.Oetker získavajú: Nataša Hirčková z Košíc, Jana Cipárová zo Zboja, Alex Držka zo Senice.

Výhercom gratulujeme!



Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína od pondelka 19. augusta 2013 v momente vyhlásenia súťaže a končí v nedeľu 25. augusta 2013 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • O výhre sa rozhodne pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú použil na zaslanie správnej odpovede.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    dorisa
    Škoricu milujem..kde sa čo len troška dá dať...hneď je tam dám.
    ailuj82
    mňam, rajčinová omáčka a polievka bez škorice nie je ono :)
    marcy
    škorica mi evokuje teplo domova,hojne ju používam :)




     



    TOPlist