SÚŤAŽ:
Rajo ochutené tvarohy - vhodné na každú situáciu! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE

Inzercia, 13. novembra 2014     9 minút čítania

Čo je v dnešnej dobe na nezaplatenie? Napríklad spojenie príjemného s užitočným, keď jeden produkt dokáže naplniť viaceré potreby!



Presne tak ako v prípade ochutených tvarohov od Rajo. Kvalitný a obľúbený Rajo tvaroh sa spája s originálnymi príchuťami a vzniká tak jedinečný produkt, ktorý má rôznorodé využitie. Vďaka svojej multifunkčnosti dokáže zachrániť mnohé krízové situácie, ktoré sa často vyskytujú v našich bežných dňoch. Tu je niekoľko tipov ako ich vyriešiť a zlepšiť si tak deň úplne jednoducho s pomocou Rajo ochutených tvarohov.

Chcem začať deň správnym spôsobom, ale ráno nestíham.

Začínať dni výdatnými raňajkami, ktorých príprava nezaberie ani minútku času, je konečne reálne, ak máte v chladničke Rajo ochutený tvaroh vlašský orech. Vyzbrojí vás poriadnou energiou.

Ale ja ráno nestíham doma raňajkovať vôbec...

Ráno sa ráta každá sekunda. Schmatnite Rajo ochutený tvaroh a bez problémov ho môžete zjesť až v práci či na prednáške v škole. Ak prinesiete o pár kusov viac na rannú poradu aj pre kolegov, určite vám nikto nebude vyčítať, že ste to nestihli doma.

Cez deň ma pochytí chuť na sladké, ale potom mávam výčitky.

Mnohí z nás bojujú s maškrtnosťou. Preto hľadáme rôzne alternatívy ako uspokojiť aj tieto malé túžby. Rajo ochutené tvarohy svojou príjemnou sladkou chuťou zaručene ulahodia chuťovým bunkám a zároveň zaženú prípadný hlad. Napríklad ochutený tvaroh jablko – škorica rád poslúži ako rýchly snack, desiata či olovrant.

Chodím cvičiť a rád sa po cvičení odmením, ale chcem urobiť aj niečo užitočné pre seba.

Je to všeobecne známy fakt, že tvaroh je prospešná potravina. Ak na sebe tvrdo makáte a trávite čas v posilke či iným cvičením, je fajn sa odmeniť. Po cvičení si doprajte ochutený tvaroh. Zároveň tak získate dobrý pocit, že robíte pre seba niečo užitočné.

Som spoločenský tvor a často mám program po práci, ale nestíham si pripraviť večeru a potom som hladný/á. Je to trápne, keď mi napríklad v kine začne škŕkať v bruchu...

Po ceste z práce sa stačí zastaviť v potravinách a kúpiť si Rajo ochutený tvaroh vanilkový s hrozienkami. Ten stihnete zjesť aj počas príprav v kúpeľni pred odchodom na rande. Potom sa nemusíte obávať, že neskôr večer budete trpieť hladom. Večer si tak viete užiť intenzívne a žiadne škvŕkanie v bruchu vám neprekazí pekné chvíle...

Občas pozvem kamarátov ku sebe na návštevu a rada by som im niečo chutné ponúkla, ale nemám čas vypekať zložité koláče.

Tá úžasná štrúdľa od starej mamy sa síce z pamäte vašich kamarátov nedá vymazať, máme však trik ako sa jej priblížiť. Stačí si zaobstarať lístkové cesto a Rajo ochutený tvaroh a za pár minút máte štrúdľu ako od babičky. Alebo sú vaši známi viac na moderné recepty? Prekvapte ich vynikajúcim cheesecakeom, ktorý zvládnete hravo bez dlhoročných kuchárskych skúseností s pomocou ochuteného tvarohu s príchuťou citrónový koláč. Dokonca nemusíte strácať čas vyhľadávaním receptu na internete, pretože na obale každého ochuteného tvarohu Rajo nájdete šikovné recepty!

Toto je len zopár príkladov ako využiť Rajo ochutené tvarohy vo svoj prospech. Existuje ešte milión ďalších situácií, skúste ich objaviť a vyriešiť s Rajo ochutenými tvarohmi!

Rajo ochutené tvarohy sú dostupné v potravinách v rôznych 4 príchutiach: vanilka - hrozienka, jablko - škorica, vlašský orech a citrónový koláč.
Viac informácií o ochutených tvarohoch aj o ďalších výrobkoch spoločnosti Rajo hľadajte na

www.rajo.sk




Vaše odpovede vyplňte v termíne 5. novembra - 11. novembra 2014 do on-line formulára. K odpovedi pridajte svoje kontakty: meno a priezvisko, adresu, e-mail, prípadne telefónne číslo. Po ukončení súťaže vylosujeme troch výhercov, ktorí získajú balíček reklamných predmetov spoločnosti RAJO.

Výsledky súťaže


Balíček reklamných predmetov od spoločnosti RAJO získavajú: Liza Fuchsová zo Skalice, Vladimír Lipinský zo Svidníka a Miriam Andrejčák z Budimíra.

Výhercom gratulujeme!


Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína od stredy 5. novembra 2014 v momente vyhlásenia súťaže a končí v utorok 11. novembra 2014 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • O výhre sa rozhodne pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú použil na zaslanie správnej odpovede.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X, a. s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba berie na vedomie a udeľuje spoločnosti P E R E X , a. s., so sídlom Trnavská cesta 39/A, Bratislava, IČO: 00 685 313 (v texte tiež ako „P E R E X“ alebo „organizátor“) v súlade s § 7 zákona č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej tiež „zákon“) súhlas so spracúvaním (§ 4 zákona) v súťažnej odpovedi poskytnutých osobných údajov účastníka súťaže/dotknutej osoby na nižšie uvedené účely, a to do doby odvolania tohto súhlasu. Súhlas možno odvolať bez uvedenia dôvodu. Účastník súťaže/dotknutá osoba odoslaním potvrdzuje správnosť poskytnutých údajov. Každý účastník odoslaním súťažnej odpovede súhlasí s tým, že bude zaradený do databázy usporiadateľa súťaže na dobu neurčitú. Všetky poskytnuté osobné údaje môžu byť použité na marketingové aktivity spoločnosti P E R E X a na účel poštovej či telefonickej komunikácie počas trvania súťaže, zasielania výhier a za účelom zasielania aktuálnych ponúk vydavateľstva P E R E X. Organizátor bude s nimi zaobchádzať maximálne dôverne a tieto osobné údaje poskytnuté organizátorovi môžu byť poskytnuté len spoluorganizátorom alebo sponzorom súťaže.
  • Účastník hry berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke Varecha.sk. V prípade sporu rozhoduje nárokoch na výhru s konečnou platnosťou organizátor. Vymáhanie výhry na základe účasti v súťaži súdnou cestou je vylúčené.

Diskusia k článku





 



TOPlist