SÚŤAŽ:
Odpovedzte na otázku a vyhrajte 1 z 10 bezlepkových balíčkov Vitacelia

Redakcia Varecha.sk, 20. februára 2021     2 minúty čítania

Kto nehrá, nevyhrá! Zapojte sa do našej súťaže o 10 balíčkov bezlepkových výrobkov značky Vitacelia. Stačí, ak správne odpoviete na jednu jedinú otázku.



PENAM SLOVAKIA, a.s.

Až 10 balíčkov plných bezgluténových výrobkov Vitacelia a reklamných predmetov čaká na 10 z vás. Cesta k tejto lákavej výhre je celkom ľahká, stačí ak správne odpoviete na jednoduchú otázku.

Súťažná otázka:

Koľko druhov náplní majú bezgluténové koláče (2x50 g) značky Vitacelia?


Zodpovedať otázku bude pre vás o to jednoduchšie, pretože vám pošepkáme, že správnu odpoveď nájdete na e-shopovej stránke www.vitacelia.sk.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Do súťaže sa môžete zapojiť prostredníctvom formulára, ktorý nájdete nižšie. Podmienkou účasti v súťaži je vyplnený a odoslaný formulár, splnenie súťažného zadania a uvedenie kontaktných údajov: meno a priezvisko, adresa, e-mail, telefón. Každý sa súťaže môže zúčastniť len raz. Súťaž potrvá do 26.2.2021 23.59 hod.
Zo správnych odpovedí vyžrebujeme 10 výhercov.

Spoluorganizátorom súťaže je PENAM SLOVAKIA, a.s.

SÚŤAŽ: Odpovedzte na jednoduchú otázku a vyhrajte jeden z 10 balíčkov Vitacelia

Súťažná otázka: Koľko druhov náplní majú bezgluténové koláče (2x50 g) značky Vitacelia?

Diskusia k článku

altyn
Kupujem si Váš chlieb a musím povedať že je najlepší zo všetkých čo som kedy jedol. Dokonca sa z neho dajú robiť chutné topinky. Kupujem si aj žemle a ak nejaké zostali,robil som z nich strúhanku. Vďaka tomu že už je aj tú dostať kúpiť, nemusím rozmýšľať ako ju šetriť. A ak niekedy dostanem chuť na sladké, tak si kúpim práve vaše koláčiky. Zaženie to mlsnu a neublíži. Ďakujem za Vás a za vaše výborne výrobky. :-)))
radost
@altyn (24.2.2021 02:29)

to naozaj-či im robíš reklamu..??
máme ťa nasledovať..??
majú 1 druh chleba-či...??
ešte sme nekúpili-preto moje otázky
altyn
@radost (24.2.2021 09:36)

Nerobím žiadnu reklamu, ten chlieb je naozaj veľmi chutný. Akurát som sa pomýlil s tou strúhankou, tú kupujem od inej firmy, ale koláčiky sú od nich a sú tiež veľmi dobré. A ešte náplne ktoré mám rád. Aby si verila tak som si chlieb vyfotil a foto pridám.


altyn
@altyn (24.2.2021 11:01)

A ešte som zabudol, chleba majú viac druhov, no mne chutí najviac tento čo je na fotke. Nemám čas piecť si svoj, kvôli tomu som sa dlhšie vyhýbal jedlám ku ktorým patrí chlieb a teraz si ich môžem uvariť. Tak strašne mi chýbal taký guláš s chlebom, musel som so zemiakmi, a už nemusím.
frezia68
Ďakujem,.@Altyn za upozornenie .Len vďaka Tebe budem súťažiť. Ale aj ak nevyhrajem,asi vyskúšam ten chlieb. Už sa mi nechce toľko piecť a výhra by sa zišla :-).
1x haji
altyn
@frezia68 (24.2.2021 11:48)

Nieje zač, ja tiež nemám čas a ani tú zručnosť a dobrý chlieb mi chýbal. Zo všetkých čo som kedy jedol sa mi tento najviac páči. Je trošku jemný a občas aj polámaný, ale myslím že to nešetrným zaobchádzaním prepravcu a predavačov. To na chuti neuberá. A ako som už spomínal tie koláčiky sú tiež veľmi dobré a táto porcia je tak akurát. Do práce si robím tie žemličky, dve mi stačia na 12 hodín.




 



TOPlist