Súťaž:
Súťaž o najlepší nápad, návod či fotopostup

Varecha.sk, 18. júla 2013     6 minút čítania

Letná súťaž pre všetkých Varecháčov, domácich majstrov či gazdinky.

NOVÁ SÚŤAŽ začína. Možno ste už objavili sestričku Varechy stránku plnú nápadov, návodov, tipov a trikov Nápady.Pravda.sk. Pomaličky sa nám rozbieha a už tam nájdete desiatky skvelých nápadov.



O súťaži


Pridajte nápad do kuchyne, záhrady, bytu, obývačky, alebo do akejkoľvek inej rubriky na stránke Nápady.Pravda.sk s aspoň jednou fotografiou a vyhrajte. O víťazovi rozhodnú registrovaní používatelia stránok Varecha.sk a Nápady.Pravda.sk tým, že zahlasujú za príslušný nápad hviezdičkou.
Každý človek môže dať každému nápadu od jednej po maximálne 5 hviezdičiek, jeden používateľ môže hlasovať za všetky nápady, ktoré sa mu viac-či-menej páčia a rozhodnúť sa koľko hviezdičiek autorovi udelí.

Ak používateľ dá súťažnému návodu/fotopostupu 5 hviezdičiek, získa autor 5 bodov, za 4 hviezdičky získa 4 body atď, pričom pri vyhodnocovaní sa spočítajú všetky body pričom sa budú brať do úvahy iba hlasy od používateľov, ktorí boli zaregistrovaní na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk pred začiatkom vyhlásenia súťaže. Hviezdičky od neskôr zaregistrovaných používateľov sa síce na webe budú zobrazovať, ale pri vyhodnocovaní súťaže sa nebudú započítavať.


Pod každým návodom nájdete hviezdičky, ktorým môžete zhodnotiť kvalitu návodu či fotopostupu.
Do súťaže budú zaradené všetky nápady a návody či fotopostupy pridané používateľmi na stránku Nápady.Pravda.sk, vrátane tých, ktoré pribudli od vzniku stránky Nápady.Pravda.sk alebo kedykoľvek počas priebehu súťaže.

Súťaž prebieha celé leto až do 1. septembra 2013.

Redakcia následne vyberie 4 víťazov. Tri najlepšie nápady/návody/fotopostupy od 3 rôznych používateľov podľa počtu bodov + jedného bonusového víťaza, ktorý získal najviac bodov za všetky svoje súťažné nápady/návody/fotopostupy a zároveň nevyhral žiadnu inú výhru v tejto súťaži.

Výhry


Vyhrať môžete jednu zo štyroch kníh:

- 1x kniha Pletenie od Maria Parry-Jones v hodnote 12,95€
- 1x kniha Mozaiky - praktický rádce, ktorú zostavila Viv Fosterová v hodnote 14,95€
- 1x kniha Tvorivé nápady pre dom a záhradu od Jany Ardanovej v hodnote 14,95€
- 1x kniha 1000 inspirací pro výrobu šperků, korálky, tretky, přívěsky a řetízky v hodnote 16,95€

Výherci si môžu postupne vybrať, ktorú z kníh by chceli. Pričom najprv oslovíme víťaza s najväčším počtom bodov, aby si vyhral, ktorú výhru chce, potom druhého a potom tretieho. Štvrtý bonusový výherca vyhrá knihu, ktorá zostala...


Podmienky súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s. , Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk a Nápady.Pravda.sk.
  • Súťaž sa začína 18. júla 2013 a končí 1. septembra 2013 o 23:59.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • V súťaži vyhrajú 4 víťazné návody/nápady/postupy, ktoré boli uverejnené na stránke Nápady.Pravda.sk uverejnené od začiatku existencie stránky Nápady.Pravda.sk až do konca trvania daného súťaže. Súťaž vyhrá ten, kto získa najviac hviezdičiek s najväčším priemerným hodnotením. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehne do 7 dní od ukončenia súťaže.
  • Počet súťažných receptov od jedného autora je neobmedzený.
  • Porota zverejní mená výhercov a ocenené recepty na Varecha.sk resp. Nápady.Pravda.sk do 7 dní od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk resp. Nápady.Pravda.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • Účastník hry berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke Varecha.sk a na stránkach na doméne Pravda.sk.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.

Diskusia k článku





 



TOPlist