SÚŤAŽ Napíšte a vyhrajte:
Chlieb a pečivo. Domáce alebo kupované?

Redakcia Varecha.sk, 16. októbra 2021     2 minúty čítania

Vlastnoručne upečené alebo radšej z obchodu? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti a zvyky pri pečení alebo nakupovaní chleba a pečiva. Traja z vás, ktorí sa zapoja do súťaže, získajú peknú knihu.



Domáce alebo kupované? Akému dávate prednosť?
Foto: Shutterstock.com


Ani vy si neviete deň predstaviť bez pečiva alebo chlebíka? A pečiete si ich doma alebo ich kupujete? Podeľte sa s nami o skúsenosti s pečením alebo o zvyky, ako ich v obchodoch alebo pekárňach vyberáte a nakupujete.
Trom z vás, ktorí sa zapoja do našej súťaže pošleme krásnu knihu Domáci chlieb, v ktorej nájdete viac ako 60 jednoduchých a zrozumiteľných receptov, vďaka ktorým zistíte, aká neuveriteľne ľahká je vlastnoručná príprava chleba.



Súťaž potrvá do 26. októbra 2021 (vrátane). Podmienkou účasti v súťaži je vyplnený a odoslaný formulár (ktorý nájdete nižšie), splnenie súťažného zadania a uvedenie kontaktných údajov: meno a priezvisko, adresa, e-mail, telefón. Každý sa súťaže môže zúčastniť len raz. Po skončení súťaže vyžrebujeme troch z Vás a z odpovedí pripravíme (veríme, že) zaujímavé čítanie pre všetkých Varecháčov.

SÚŤAŽ: Chlieb a pečivo. Domáce alebo kupované?

Napíšte nám vaše skúsenosti s pečením domáceho chleba a pečiva. Ak ich kupujete, podeľte sa s tipmi, na čo si dať pozor a podľa čoho ich vyberať v obchodoch.

Diskusia k článku





 



TOPlist