SÚŤAŽ Napíšte a vyhrajte:
Akú najlepšiu kuchynskú radu ste dostali od svojej mamy alebo babky?

Redakcia Varecha.sk, 3. marca 2020     2 minúty čítania

Hľadáme všetky dobré kuchynské rady, ktorými vás zásobili vaše mamy a babky. Čo dôležité ste sa od skúsených gazdiniek v kuchyni naučili? Ktoré užitočné tipy a praktické vychytávky pri varení a pečení používate dodnes? Napíšte nám, dvom z vás pošleme peknú knihu.



Shutterstock.com

Aj vás od mladosti zasväcovali do tajov kuchyne vaše mamy, babky či prababky? Naučili vás množstvo dôležitých vecí, ktoré dodnes pri varení a pečení využívate? Na ktoré ich kuchynské rady nikdy nezabudnete, na ktoré ich praktické tipy a vychytávky nedáte dopustiť? Čo vás vždy v kuchyni vďaka nim dokáže zachrániť?

Podeľte sa s nami o najlepšie kuchynské rady z vašich rodín. Po skončení súťaže vyžrebujeme dvoch z vás, ktorí získajú knihu Recepty prastarej matere.



Táto kuchárska kniha uzrela svetlo sveta v roku 1914. Bola prvá svojho druhu na Slovensku a zostavila ju spisovateľka a etnografka Terézia Vansová (1857 - 1942). Predstavila v nej vyše 900 receptov slovenských gazdiniek z prelomu 19. a 20. storočia.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Do súťaže sa môžete zapojiť prostredníctvom formulára, ktorý nájdete nižšie. Podmienkou účasti v súťaži je vyplnený a odoslaný formulár, splnenie súťažného zadania a uvedenie kontaktných údajov: meno a priezvisko, adresa, e-mail, telefón. Každý sa súťaže môže zúčastniť len raz. Súťaž potrvá do 15.3.2020 23.59 hod.
Po skončení súťaže vyžrebujeme dvoch výhercov a zo všetkých odpovedí pripravíme (veríme, že) zaujímavé čítanie pre všetkých Varecháčov.


SÚŤAŽ: Najlepšie kuchynské rady od mamy alebo babky

Napíšte nám, aké najlepšie kuchynské rady ste dostali od svojej mamy alebo babky. Čo dôležité ste sa od skúsených gazdiniek v kuchyni naučili? Na ktoré užitočné tipy a praktické vychytávky nikdy nezabudnete a používate ich pri varení a pečení dodnes?

Diskusia k článku





 



TOPlist