Spríjemnite si pobyt v kuchyni vďaka malým spotrebičom od značky Bosch

Inzercia, 14. decembra 2015     7 minút čítania

Väčšina domácností, a to najmä rodiny s malými deťmi, sa v kuchyni len ťažko obíde bez praktických pomocníkov. Produkty značky Bosch ponúkajú všetkým, ktorí varenie a pečenie vidia ako neoddeliteľnú súčasť svojho života, optimálnu podporu na rýchlu a jednoduchú prípravu najrôznejších druhov jedál.

Kuchynský robot Home Professional MUM57860 - neoceniteľný pomocník do každej kuchyne






Jedným z najobľúbenejších kuchynských pomocíkov s elegantným, nadčasovým dizajnom je nepochybne kuchynský robot MUM57860 značky Bosch, ktorý urobí takmer všetku náročnú prácu počas varenia a pečenia za vás. Nastrúha najemno aj nahrubo, pomelie či vylisuje, a to všetko rýchlo a bezpečne. Tento robot s výkonom motora 900 wattov, s vysokokvalitnou celokovovou úpravou a 3,9-litrovou mixovacou misou z nehrdzavejúcej ocele je vybavený dynamickým planétovým pohonom MultiMotion Drive so siedmimi rýchlostnými stupňami. Ide o jedinečnú mixovaciu technológiu, keď miešacie a šľahacie metly alebo hák rotujú v troch smeroch v eliptických dráhach okolo stien misy, vďaka čomu je cesto rovnomerne a rýchlo spracované a nedochádza k usadzovaniu surovín po okrajoch misy.

Príprava jedál s novým kuchynským robotom nielen jednoducho vyzerá, ale jednoduchá naozaj je. Jedným z prvkov, ktoré to umožňujú, je EasyArm Lift. Ten zaisťuje jednoduchú manipuláciu s trojzónovým multifunkčným ramenom robota a dovoľuje tak ľahko a rýchlo meniť príslušenstvo. Vďaka širokej škále kvalitného príslušenstva od umelohmotného mixéra s objemom 1,25 litra, lisu na citrusy, mlynčeka na mäso, cez priebehový krájač s piatimi rôznymi kotúčmi na krájanie až po profesionálnu cukrársku súpravu – miešaciu metlu so silikónovým okrajom, šľahaciu metlu a hák na miesenie ponúka nespočetné množstvo rôznych funkcií a zabezpečuje dokonalé výsledky. A ako bonus určite oceníte aj praktickú tašku na príslušenstvo, ktorá šetrí váš úložný priestor a možno ju skladovať priamo v mise kuchynského robota.


Príprava jedla jednoduchým spustením tlačidla





Ďalšou z možností, ako si môžete uľahčiť prácu v kuchyni, je zapezpečiť si praktického pomocníka na každodenné použitie. Štíhly, ale zároveň veľmi výkonný ponorný mixér MSM67170 značky Bosch, ktorého tichý a výkonný motor disponuje príkonom až 750 wattov, zvládne aj tie najnáročnejšie úlohy a prinesie profesionálne výsledky pri príprave jedla jednoduchým spustením tlačidla. Ponúka možnosť nastavenia otáčok v dvanástich rýchlostiach a je vybavený tichým bezvibračným motorom. Okrem toho má k dispozícii aj turbo tlačidlo, ktoré bez ohľadu na pôvodne zvolenú rýchlosť okamžite zvýši výkon spotrebiča na maximum. Všetky ovládacie prvky sú ľahko prístupné, dostatočne veľké a jednoducho ovládateľné. Vďaka ergonomickému tvaru a protišmykovému povrchu SoftTouch padne rukoväť nového ponorného mixéra príjemne do ruky a zabezpečí tak mimoriadne dobrú manipuláciu s mixérom.

Ľahko oddeliteľná vysokopevnostná antikorová mixovacia noha s inovovanou 4-nožovou čepeľou QuattroBlade zamedzuje nechcenému rozstreku mixovaných potravín a zároveň zabezpečuje perfektný výsledok zmixovania, vďaka čomu sa môžete tešiť z rýchlo a jednoducho nakrájanej zeleniny alebo dôkladne premiešaných omáčok, polievok a kokteilov. V rámci príslušenstva je k tomuto tyčovému mixéru k dispozícii aj transparentná nádoba s odmerkou určená predovšetkým na mixovanie, praktický univerzálny sekáčik na sekanie byliniek, orechov, cibule, mäsa či syra, separátny nôž na drvenie ľadu, ako aj antikorová metla na sneh. Mixovacia noha prístroja, ako aj celé príslušenstvo je vhodné aj na umývanie v umývačke riadu, čo robí jeho údržbu veľmi jednoduchou.

Chutné a zdravé šťavy z pohodlia vášho domova






Jednou z možností, ako každodenne dopriať nášmu telu dostatočné množstvo energie, je odšťaviť si ovocie či zeleninu. Pri odšťavovaní sa z plodín totiž odstráni vláknina, ako aj časť poľnohospodárskej chémie, no zostanú všetky užitočné minerálne látky a vitamíny. Odšťavovač MES3500 značky Bosch vám pomôže pri príprave chutných a zdravých domácich štiav, a to aj pri použití celých plodov. Rôzne druhy plodov totiž stačí len umyť a rovno vhodiť do odšťavovača, pretože vďaka veľkému XL plniacemu otvoru ich netreba krájať. To šetrí veľa času a zabezpečuje rýchlu prípravu čerstvých nápojov.

Príprava zdravej šťavy je s týmto odšťavovačom veľmi jednoduchá. Je totiž vybavený výkonným 700-wattovým motorom, ktorý zabezpečuje jeho kvalitný a nerušený chod. K dispozícii má dva stupne rýchlosti, z ktorých si môžete vybrať podľa potreby, a to jeden na tvrdé a druhý na mäkké plody, pričom je obohatený aj o antikorový mikrofilter na lepšiu extrakciu ovocia. Vďaka funkcii Safety Stop zaručuje absolútne bezpečnú prevádzku, a to tak, že sa spustí len vtedy, keď sú všetky jeho časti správne nasadené, prípadne sa zastaví do jednej sekundy, ak sa nechcene otvorí počas svojej činnosti. K dispozícii má extra veľkú nádobu na dužinu s objemom až dva litre, ako aj nádobu na samotnú šťavu so separátorom peny a s objemom 1,25 litra. Výpust šťavy je obohatený o DripStop systém, ktorý zabraňuje kvapkaniu po extrakcii, vďaka čomu ostáva stroj čistý na ďalšiu prácu.

Tento dizajnovo zaujímavý odšťavovač má elegantnú povrchovú antikorovo-plastovú úpravu. V spodnej časti má prispôsobené gumené nožičky, ktoré zaručujú jeho stabilitu pri práci. Všetky jeho časti okrem pohonu sa po použití ľahko umývajú a možno ich umývať aj v umývačke riadu.








 



TOPlist