Slovenskí spotrebitelia hlasovali:
Najlepšou novinkou roku 2017 sú vegánske a vegetariánske produkty K-take it veggie

P.R., 20. júla 2017     3 minúty čítania

Potraviny číro rastlinného pôvodu sa tešia čoraz väčšej obľube nielen u vegetariánov a vegánov, ale aj u ľudí, ktorí sa neboja doplniť svoj bežný jedálniček o niečo alternatívne. Privátna značka K-take it veggie, ktorú ponúka Kaufland, sa tak aj vďaka tomu teší novému oceneniu Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka roku 2017. Spoznajte ju aj vy, vyberte si svojho kulinárskeho favorita, zapojte do varenia štipku fantázie a buďte fit.



Nefalšovaná bio kvalita vo veggie prevleku

Nie je pravidlom, že vegetariánsky či vegánsky produkt musí byť aj v bio kvalite. V sortimente K-take it veggie však nájdete hneď niekoľko alternatív, ktoré majú pečať Bio za kontrolované ekologické poľnohospodárstvo. Stavte na kvalitu a chutnú zodpovednosť, ktorá ulahodí nielen vašej peňaženke ale aj vycibreným chuťovým pohárikom. Pochutnajte si na sójových, ryžových, mandľových či ovsených bio nápojoch, ktoré sú perfektnou variantou živočíšneho mlieka, no dokážu divy aj ako prísada v rozličných receptoch. Pestrofarebnosť chutí nechýba ani širokej ponuke bio nátierok K-take it veggie.



Hľadáčik zaostrený na maškrty

Vedeli ste, že gumené medvedíky skrývajú tajomstvo, ktoré by sa mnohým z nás určite nepáčilo? Pravdou je, že pôvodom kolagénu v nich sú bravčové kosti či koža. Bez výčitiek však môžete maškrtiť na gumených cukríkoch značky K-take it veggie, ktoré nepotvrdzujú toto „kolagénové pravidlo“. Naopak! Kolagén je tu tvorený zdravšou variantou, agarom. A čo sladké mrazené osvieženie na leto? V týchto horúcich mesiacoch naše telo najviac túži po niečom ľadovom. Vaše mrazené chute uhasí napríklad sójový mrazený krém so špecifickou, no lahodnou chuťou burbónskej vanilky.



Keď čas tlačí a obed klope na dvere

Všetci to veľmi dobre poznáme. Málo času, nekompromisné škvŕkanie v bruchu a v hlave pobiehajúca myšlienka, čo s obedom. Značka K-take it veggie vám s radosťou podá pomocnú ruku aj v tomto prípade. Ponúka hotové jedlá ako bolonské špagety, cícerová fašírka či vegetariánska pizza, ktorú nájdete aj pikantnej verzii. Ak však predsa stíhate uvariť niečo rýchle, siahnite napríklad po tofu a dochucovadle K-take it veggie. Tento lahodný bio zázrak založený na báze sóje a slnečnicového oleja zjemní vaše jedlo na nepoznanie a odštartuje síce rýchle, no zdravé a lahodné maškrtenie.



Vysoká kvalita, no zároveň nízka cena v podaní privátnej značky K-take it veggie sortimentu na vás čaká v Kauflande. Orientáciu vám uľahčí aj ich označenie V-Label venované vegetariánskym a vegánskym produktom.








 



TOPlist