Trendy:
Slovak Food Festival – víkend s dobrým jedlom, nápojmi a hudbou

Redakcia Varecha.sk, 12. mája 2016     2 minúty čítania

Jedno z najobľúbenejších sezónnych open air podujatí v hlavnom meste, Slovak Food Festival, sa bude tento rok konať 27. – 29. mája na Bratislavskom hrade.



Už viete, kde strávite štvrtý májový vikend? Niektorí Varecháči budú s nami variť v bratislavskom Poluse v Škole varenia, pre vás ostatných ponúka príjemný program Slovak Food Festival.

Jednotlivé festivalové dni budú mať vlastný koncept. Piatku bude kraľovať kultúra, sobota bude o hviezdnom varení a nedeľa o blogovaní.

Na piatok organizátori pripravujú hudobný program, čaká vás dobré jedlo, kvalitné vínko, výborne orosené pivko a príjemná muzika. Sobotu bude mať pod záštitou známy šéfkuchár Vojto Artz, ktorý si na festival pozval hostí zo známej televíznej kuchárskej šou. Nebude medzi nimi chýbať jeden z porotcov Jaroslav Ertl. Nedeľa bude patriť blogerom. Nejpôde tu o profesionálne gastronomické postupy, ale o vášeň a túžbu objavovať nové receptúry, testovať suroviny a edukovať v rozličných formách stravovania, či už je to vegetariánstvo, vegánstvo, vitariánstvo, paleo a mnohé iné.

V areáli nebude chýbať detský kútik, zdravá zóna prinesie prednášky a diskusie na tému zdravý životný štýl, pivná zóna prinesie skvelé pivo. Okrem gastronomických variácií sa návštevníci môžu pochopiteľne tešiť aj na kvalitné vína, chutné cukrovinky a iné domáce produkty.



Diskusia k článku







 



TOPlist