Slané pohostenie:
Pripravte lahôdky na posledný večer v roku

Redakcia Varecha.sk, 29. decembra 2022     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na chuťovky, ktoré môžete pripraviť na Silvestra, vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 30. decembra.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť nápadité chuťovky na Silvestra pre rodinu alebo priateľov. Nájdete v nej recepty napríklad na paštétky z lístkového cesta plnené kozím syrom, slané tvarohové pečivo či pečivo plnené mäsovou zmesou. Prečítate si tiež, aké syry sú na chuťovky najlepšie a k tomu nápady na najlepšie silvestrovské koktaily.

Okrem nápadov a rád prináša aj najlepšie overené recepty na silvestrovské chuťovky z portálu Varecha.sk. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na silvestrovské chuťovky na vás čakajú v piatkovej prílohe Varecha:

- Paštétky z lístkového cesta plnené kozím syrom
- Tvarohové slané chrumkanie nielen na silvestrovskú noc
- Slané pečivo plnené mäsovou zmesou.
- Syrové pečivo
- Syrová roláda so šunkou a s olivami
- Nátierka z tresčej pečene
- Pražené mandle
- Plnené košíčky s vajcom a so slaninou

Prílohu Varecha nájdete v piatok 30. decembra v denníku Pravda.

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 81,50 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy


* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist