Receptová SÚŤAŽ na február:
Hráme aj o sadu kuchynského riadu!

Redakcia Varecha.sk, 9. februára 2019     7 minút čítania

Naša pravidelná súťaž o najobľúbenejšie recepty pokračuje aj vo februári. Ak počas tohto mesiaca pridáte na Varecha.sk nový recept aj s fotografiou, môžete získať okrem pekných kníh aj sadu kvalitného kuchynského riadu.



Aj vo februári pokračuje naša séria mesačných súťaží, v ktorých hľadáme najlepšie recepty. Pridajte na Varecha.sk nový recept aj s fotografiou, ak sa váš recept dostane do tridsiatky najobľúbenejších, máte šancu vyhrať, tento raz okrem pekných kníh aj sadu riadu nemeckého výrobcu.

Do februárového kola receptovej súťaže automaticky zaradíme každý nový recept aj s fotografiou pripraveného jedla pridaný na náš portál Varecha.sk v termíne od 1. do 28. februára 2019. Po skončení súťaže zostavíme rebríček 30 receptov, ktoré si naši užívatelia najviac ukladali do svojich kuchárskych kníh. Z nich potom vyžrebujeme 3 recepty, ktorých autorov odmeníme hodnotnými cenami.

O čo hráte vo februárovom kole našej súťaže?



1. cena
Kvalitná sada dvoch panvíc a jedného plytkého hrnca od nemeckého výrobcu Berlingerhaus. Riad je vhodný na všetky typy sporákov vrátane indukcie, je vhodný do umývačky riadu a jeho nepriľnavý povrch umožňuje variť len s minimom tuku.



2. cena
Knihy S Anetou a Janicou – Čo na srdci, to na jazyku a Moderné paleo za 28 dní



3. cena
Kniha 77 tradičných receptov


Aj vo februári sa tešíme na všetky skvelé recepty!



Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s. , Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž začína 1. februára 2019 o 0:00 hodine a končí 28. februára 2019 o 23:59 hodine, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Po skončení súťaže bude na Varecha.sk zverejnený rebríček 30 receptov s fotografiou, podľa poradia, v akom boli počas trvania súťaže najviac ukladané do kuchárskych kníh užívateľov Varecha.sk. Z týchto 30 receptov budú vyžrebované 3, ktorých autori získajú výherné ceny uvedené vyššie.
  • Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Rebríček 30 najúspešnejších receptov a vyžrebované recepty zverejníme na Varecha.sk najneskôr 7. marca 2019. Autorov vyžrebovaných receptov budeme kontaktovať na e-mailových adresách, ktoré uviedli pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ)
  • Identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Červeňova 32, 811 03 Bratislava, IČO: 44753772

  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.


  • Spracovanie osobných údajov:
  • Účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže o Najlepšie recepty mesiaca za účelom losovania a rozposielania výhier
  • Zoznam osobných údajov:
    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • e-mailová adresa
    • u autorov vyžrebovaných receptov - meno, priezvisko, adresa a číslo telefónu
  • P E R E X, a.s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313, spracováva Vami vyššie poskytnuté osobné údaje za účelom usporiadania a vyhodnotenia súťaže Najlepšie recepty mesiaca. Vaše osobné údaje budú vymazané najneskôr po vyhodnotení hlasovania a vyhlásení výhercov súťaže, pokiaľ neexistujú iné zákonné lehoty na uchovávanie údajov. Máte právo Vami daný súhlas odvolať a Vaše údaje budú bezodkladne vymazané. Ďalšia účasť na hlasovaní a v súťaži v tomto prípade nie je možná. Odvolať súhlas môžete e-mailom na adresu zodpovednej osoby Peter Šonkol, dpo@perex.sk alebo listom adresovaným usporiadateľovi. Máte právo požadovať prístup, opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj právo na prenosnosť osobných údajov a právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 Zákona č. 18/2018 Z. z..
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.
  • Okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk.

Diskusia k článku

radox1
preco to zrebujete.radsej si v redakcii vytvorte porotu alebo nech prve tri miesta ohodnoti nejaky profi kuchar podla kvality receptu.
janger
@Radox1 (11.2.2019 12:22)

No ja si myslim, ze redakcia chce dat sance kazdemu. Ved inak by casto vyhravali stale ti isti. A takto maju sancu ziskat vyhru viaceri...To mnohych stimuluje pridavat sem recepty.

Spravodlivejsie by bolo sice, aby vzdy vyhral najlepsi....Ale doprajem nieco vyhrat aj "snazivcom" a neskusenejsim.

Keby bolo cien vela, ako byvalo volakedy, nepoviem. Nech vyhra najlepsi a ostatne by boli ceny utechy.
radox1
@Janger (11.2.2019 13:26)

to by slo,najlepsi nech pravom dostane hodnotnu 1.cenu,ostatni ceny utechy.
45678
@Janger (11.2.2019 13:26)

Prepáč,že sa zapajam, do debaty,,lebo ja recepty nepridavam, ale podľa mňa,súťaž je o víťazovi,teda najlepšom:-) to aj v športe by mali odsunúť najlepšieho, a dávať medaily vylosovanum,aby povzbudili ostatných? Tiež som sa pousmiala nad tým,že je súťaž o najlepší recept a potom sa losuje:-)))
janger
@Radox1 (11.2.2019 14:37)

Tak ty, takmer profik-kuchar, alebo casto aj lepsi ako ti profici, tak ty zhrabnes potom vsetky ceny....a my, priemerni, nam sa teda nikdy nic neujde :-))).
janger
@45678 (11.2.2019 15:17)

Ja viem, @45678 , mas pravdu...Podla spravodlivosti by to malo byt tak, ako hovoris.
cesminaz
@45678 (11.2.2019 15:17)

:-))) to si teda trafila do čierneho a povedala teraz velkú pravdu s tými medailami!!! Sú majstri sveta,či už sport alebo šach,ktorý zasebou niekolkokrát vyhrali,alebo ktorý si napríklad každoročne o svoj "titul" musia s druhými sili zmerat,obhájit svoje miesto..To by veru bolo keby za jeho úsilie a prácu,zrazu dali medailu tomu "nasledujúcemu" alebo ich losovat ako vravíš,len aby tých ostatných chut neprešla :-// to by bolo ozaj smiešne :-)
radox1
@Janger (11.2.2019 16:19)

ja som uz recept dlho nepridal,i ked panvice by bodli.to nemeni nic na tom ze hlavnu cenu ma zhrabnut vitaz,
ktoreho maju vybrat ludia od fachu,a nie od poctu ulozeni do kucharskej knihy,lebo som si vsimol,ze lepsie spracovane a komplikovanejsie recepty väcsinou nemaju sancu,ako by sa ich ludia bali.
radost
@Radox1 (12.2.2019 10:34)

ak je určená VARECHA odborníkom -tak máš pravdu..
ak je určená širokej laickej verejnosti...tak si má vybrať ona-teda verejnosť..
kucharka
Ja si myslím, že Varecha je pre obyčajných ľudí ktorí radi varia a chcú sa o recepty podeliť. Je veľa profesionálnych blogov, keby niekto hľadal profesionalitu....
A keď už sme pri tej profesionalite, nemyslím si že recepty profesionálov sa na Vareche tešia veľkej obľube.
Ja osobne chodím na Varechu pre “ľudské” recepty.

Tiež sa mi zdá, že admini Varechy sú preto admini, lebo, okrem iného, rozhodujú o podmienkach súťaže a verím že majú aj právo a nárok určiť si ich...

Pekný deň.
( mimochodom, tie panvice by sa nám hodili každému jednému... . :-)) )
radox1
nikto tu predsa nehovori o profikoch,ide o rast,napredovanie a kvalitu amaterov,zvysenie narokov na seba samych.....a tym aj Varechy ako takej.
radox1
a nastastie sa to aj deje,kvantitu postupne strieda kvalita,staci si pozriet mnamky typu sote ............z pred par rokov dozadu.
radost
@Radox1 (12.2.2019 13:16)

ale tu sme sa vyjadrovali k spôsobu ocenenia:
-najskôr dá redakcia zoznam podľa založení receptu do KK
- potom vylosuje výhercov..
o tom je reč..
nie o kvalite
súhlasím s pohľadom:
45678 včera 15:17




 



TOPlist