Poznáme overený spôsob, ako prilákať zákazníkov

P.R., 19. mája 2017     3 minúty čítania

V dnešnej dobe nestačí už len predávať produkty, ktoré zákazníci chcú či potrebujú. Podobné totiž nájdu v ďalších troch obchodoch. Ten, kto dnes nerobí pre svojho zákazníka niečo navyše, príde o neho. A získať nového zákazníka je 7 krát drahšie ako udržať si ho. To je dôvod, prečo zaznamenali práve vernostné karty taký boom...



Využíva ich 86 % Slovákov. Zaujímavé ale je, že až tretina nie je spokojná s výhodami, ktoré im ponúkajú. Častokrát za ťažko naškrabané bodíky dostanú akurát tak škrabku do auta.

Ľudia nechcú zbytočné darčeky. Ľudia chcú ušetriť. Poskytnuté zľavy využije až 75 % ľudí s príjmom nad 1000 eur. A kvôli zľave sú ochotní odísť do iného nákupného centra. Vytvorenie vlastného vernostného systému ale trvá nejaký čas, čo-to stojí a na návratnosť je potrebné pozerať sa z dlhodobého hľadiska.

A to je dôvod, prečo je tu Egocard. Je to už zabehnutá vernostná zľavová karta, ktorá tisíckam zákazníkom poskytuje okamžité percentuálne zľavy v tisíckach obchodoch po celom Slovensku. Bežný smrteľník tak už nemusí mať tucet rôznych kartičiek, stačí mu jedna jediná, s ktorou zaplatí menej.

Partnermi systému Egocard sú domáce a svetové značky módy, nábytku, elektroniky, potraviny, reštaurácie, parfumérie, šperky, kníhkupectvá, hračkárstva, cestovné kancelárie a e-shopy.

Egocard je vo veľkej miere súčasťou práve vernostného systému veľkých korporácií a firiem, kde ich zamestnanci dostávajú ako darček. Vlastníci Egocard majú k dispozícií katalóg, webovú stránku a informácie zo sociálnych sietí, na základe ktorých robia svoje nákupné rozhodnutia. To znamená, že Egocard nielenže zvyšuje lojalitu súčasných zákazníkov, ale dokáže do obchodu priviesť zákazníka, ktorý tam predtým nenakupoval a urobiť z neho pravidelného zákazníka. A netreba zabúdať na to, že vďaka možnosti výhodného nákupu zákazníci častokrát nakupujú oveľa viac.

Zoznam partnerov Egocard nie je uzavretý, neustále sa rozrastá a možnosť pridať sa majú všetky spoločnosti pôsobiace v oblasti obchodu na www.egocard.eu. Ak ku nim patríte, môžete výrazne podporiť predaj svojich tovarov a služieb. Zákazníci sa vám poďakujú!








 



TOPlist