Súťaž:
Máte skvelý nápad? Zapojte sa do augustovej SÚŤAŽE

Redakcia Varecha.sk, 5. augusta 2018     7 minút čítania

Aj v auguste sme zvedaví na vaše skvelé nápady! Ak sa s nami o nejaký podelíte, máte šancu vyhrať krásnu knihu. Stačí, ak na stránke Nápady.Pravda.sk zverejníte svoj nápad do bytu, domu, či záhrady, a šťastie sa možno usmeje práve na Vás.



Poznáte osvedčený tip alebo trik do domácnosti? Chcete sa popýšiť svojou záhradou? Na terase vám rozvoniavajú vypestované bylinky? Vlastnoručne ste vyrobili darček pre priateľa? Odfoťte to, napíšte krátky popis a šup s tým na našu stránku Nápady.Pravda.sk!

O súťaži


Pridajte nápad do akejkoľvek rubriky na stránke Nápady.Pravda.sk s aspoň jednou fotografiou. O víťazovi rozhodnú registrovaní používatelia stránok Varecha.sk a Nápady.Pravda.sk tým, že zahlasujú za príslušný nápad hviezdičkou.

Každý užívateľ môže dať každému nápadu od jednej po maximálne 5 hviezdičiek, jeden používateľ môže hlasovať za všetky nápady, ktoré sa mu viac či menej páčia a rozhodnúť sa, koľko hviezdičiek autorovi udelí. Pri vyhodnocovaní sa spočítajú všetky hviezdičky získané počas trvania súťaže.


Pod každým návodom nájdete hviezdičky, ktorým môžete zhodnotiť kvalitu návodu či fotopostupu.
Do súťaže budú zaradené všetky nápady, návody či fotopostupy pridané používateľmi na stránku Nápady.Pravda.sk počas trvania súťaže. Súťaž vyhráva autor toho nápadu, ktorý počas trvania súťaže získal najväčší počet hviezdičiek. Súťaž prebieha počas celého mesiaca august 2018.

O čo hráte v auguste?



V auguste súťažíme o knihy Domáci chlieb a iné dobroty a Zabudnuté remeslá



Zapojte sa aj do našej augustovej súťaže na Varecha.sk o najobľúbenejšie recepty





Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s. , Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž začína 1. deň kalendárneho mesiaca o 0:00 hodine a končí prvým dňom nasledujúceho kalendárneho mesiaca o 12:00 hodine, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Cenu vyhráva jeden nápad, návod či fotopostup, ktorý bol na stránke Napady.pravda.sk uverejnený ako nový počas trvania súťaže. Súťaž vyhráva autor toho nápadu, ktorý počas trvania súťaže získal najväčší počet hviezdičiek. Vyhodnotenie počtu hviezdičiek prebehne v prvý deň po ukončení súťaže.
  • Počet súťažných príspevkov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Nick výhercu a ocenený nápad zverejníme na Varecha.sk po ukončení súťaže. Výhercu budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ)
  • Identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Červeňova 32, 811 03 Bratislava, IČO: 44753772


    Spracovanie osobných údajov:
  • Účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže o Najlepšie nápady mesiaca za účelom losovania a rozposielania výhier
  • Zoznam osobných údajov:
    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • e-mailová adresa
    • u autorov víťazných nápadov - meno, priezvisko, adresa a číslo telefónu
  • P E R E X, a.s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313, spracováva Vami vyššie poskytnuté osobné údaje za účelom usporiadania a vyhodnotenia súťaže Najlepšie nápady mesiaca. Vaše osobné údaje budú vymazané najneskôr po vyhodnotení hlasovania a vyhlásení výhercov súťaže, pokiaľ neexistujú iné zákonné lehoty na uchovávanie údajov. Máte právo Vami daný súhlas odvolať a Vaše údaje budú bezodkladne vymazané. Ďalšia účasť na hlasovaní a v súťaži v tomto prípade nie je možná. Odvolať súhlas môžete e-mailom na adresu zodpovednej osoby Peter Šonkol, dpo@perex.sk alebo listom adresovaným usporiadateľovi. Máte právo požadovať prístup, opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj právo na prenosnosť osobných údajov a právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 Zákona č. 18/2018 Z. z..
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.
  • Okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk.

Diskusia k článku





 



TOPlist