Jednoduché rady:
13 trikov od profíkov, ktoré vám uľahčia varenie aj zlepšia chuť jedál

Jarmila Horváthová, 3. februára 2024     5 minút čítania

Či už varíte denne, alebo len občas, vždy je dobré poznať zopár overených tipov, ktoré používajú pri príprave jedál profesionáli. Sú jednoduché, ale majú veľký účinok.



Foto: Shutterstock

4. Test snehu z bielkov

Tento postup určite mnohí poznajú, ale niektorí možno nie. Ak chcete vyskúšať, či sú bielky už vyšľahané dostatočne dotuha, urobte prvý test jemným krúžením misky. Ak sa v miske nič nehýbe, môžete ju chvíľku podržať hore dnom. Ak má vyšľahaný sneh dokonalú konzistenciu, nič by nemalo skončiť na stole či podlahe.




ANKETA: Varíte zeleninu radšej v pare ako vo vode?

33,3%



66,7%







Diskusia k článku







 



TOPlist